פורסם 2007 בפברואר 218 שנים בדיוק עכשיו סיימתי לעבוד על פרוייקט של ספק כוח עם מספר כבלים שאני צריך,כולו מפרספקס עם תאורה כתומה . השתמשתי בספק כוח גנרי רגיל,עם שני מאווררי 80 מ"מ . להלן תמונה - ניתן לנתק את הכבלים הלא-נחוצים ללא פגיעה בספק הכוח. בנוסף,כל המלוקסים הם UV,וגם יש סליבינג לכל כבל. לדעתי,ספק כוח כזה לא ניתן למצוא בחנויות. מקווה להעלות הסבר לאיך עשיתי מחר או במהלך השבוע. אשמח לתגובות.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים זה חתיכת פרספקס אחת מקופפץ או שזה שלוש חתיכות ?? אם זה חתיכה אחת איך עשיתה אותה?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר זה רכיב אחד. אני בספק אם הוא קיים בארץ,כי חיפשתי. הבאתי אותו איתי מטיול שהיה לי ברוסיה. עלה לי שם 15$ . ככה הוא נראה - אבל - מבדיקה שעשיתי ומנסיון,אפשר להכין משהו דומה מאוד משלוש חתיכות פרספקס,שמדביקים את הצלעות שלהן,ובאחת מחתיכות הפרספקס קודחים עם מקדח כוס חור בקוטר 80 מ"מ. הכנתי אחד כזה לפי בקשה. [br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 08:40:49 וזה ספק הכוח שעבדתי עליו - PowerMan Pro HPC-420-102 DF 420 . גם אותו הבאתי איתי מרוסיה - עלה לי שם 50$ . אבל כעיקרון , אפשר לעבוד עם כל ספק,לדעתי. צריך רק להיות מאוד זהיר ולזכור שאחרי שמפרקים ספק,האחריות עליו מן הסתם כבר לא בתוקף. אם תהיו סבלניים,אני אסיים לרשום כיצד הרכבתי את כל ספק הכוח (בסביבות יום שלישי אעלה לאתר),ואתם תוכלו לראות שזה לא מאוד מסובך כמו שזה נשמע. ;D
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים רק סיימתה לעשות אותו? למה אני לא מאמין לך? אני מחטט גם באתרים רוסיים פה ושםזה נראה לי כמו פרויקט וותיק במיוחד שגם התמונות שיכות לאותו אתר...שיטאני צודק, פרויקט מה 30-05-2005http://www.modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpsu1אני קורא לעלות את הבחור על המוקד בעוון גנבה מאתר אחר ולקיחת אחריות על פרויקט שלא שייך לו (דרך אגב אחלה של פרויקט)אכן מרוסיה, לא שלו אבלאלא אם כן הניק שלו הוא Raveman והשם שלו (מתורגם) הוא רומן קוסטינקו
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים למען הסר ספק, תעלה תמונה של הספק ולידו חתיכת נייר ועליה רשום - HWzone.co.il.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.