עבור לתוכן

בעיה ב-7600GS החדש - המחשב קורס (Blue screen of death)

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום אספתי את הכרטיס החדש, ASUS 7600GS AGP התקנתי אותו (מחקתי את הדרייברים של ה-9800 דרך ה-Control Panel) והתקנתי דרייבר 93.71 מהאתר של nVidia. עכשיו הבעיה היא, כשאני משחק על הגדרות נמוכות, או במשחקים פחות חדישים הכרטיס עובד אחלה, אבל כשאני משחק על הגדרות יותר גבוהות, המחשב עושה ריסט פתאומי.

לדוגמה, ב-COD2 כשאני מפעיל את המשחק על DX8, אין בעיה, אבל כשאני מפעיל את DX9 - המשחק קורס. כך גם כשאני מפעיל את Shader Model 3.0 בדמו של Splinter Cell Chaos Theory - גם המשחק קורס. אותו הדבר עם הפעלת הגדרות גבוהות ב-F.E.A.R מולטיפלייר.

למישהו יש רעיון מה הבעיה? ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר מחדש - לא עבד.

תודה לעוזרים :)

פורסם

תנסה להתקין דרייברי יותר ישן קצת...

איזה ספק יש לך..?

תריץ 3DMARK תראה מה קורה..?

פורסם
  • מחבר

הסרתי את הדרייבר החדש, הסרתי הכל בעזרת Driver Cleaner 3 והתקנתי ישן יותר 91.47 - ועדיין הבעיה קיימת.

הספק הוא cheiftec 550W חדש (בן חודשיים).

הרצתי 01, ובמעבר למבחן הרביעי (דרקון באיכות גבוהה) המחשב לא קורס, אלא נתקע (מסך שחור ולא מגיב) ויש צורך ברסטרט...

מה זה יכול להיות..

פורסם

תנסה לעדכן את הDX9...

אם לא לדעתי תנסה להחליף כרטיס...(למרות שגם בספק אני חושד)..

פורסם

לא קשור לנושא, אבל הגרסה של Asus הרגילה היא עם GDDR1 איזה סוג זכרון יש לך GDDR2 או GDDR1?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהגירסה הרגילה -DDR1.

מה הכוונה לעדכן DX9? יש לי את הגירסה האחרונה...

פורסם

גם בתוך הDX9C ?? יש גירסאות אז תבדוק את העניין...

פורסם
  • מחבר

כנראה שזה לא קשור ל-DX, אבל בחיי - אני לא יודע למה זה קשור.

המחשב נתקע/קורס במשחקים ובנצ'מרקים, ולעיתים אני מקבל מסך כחול (BSOD), בחלק מהמסכים כתוב לי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL שזה מצביע על בעיית דרייברים, ולכן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, קול ולוח אם... לא עזר (בחלק מהמסכים הכחולים גם הופיע בדיוק איזה דרייבר לא תקין, פעם אחת זה היה n4_disp.dll של הכרטיס מסך, ובפעם אחרת ALCXWDM.SYS של הכרטיס קול, עדכנתי את שניהם).

בחלק אחר של המסכים קיבלתי הודעת PFN_LIST_CORRUPT שממה שקראתי באתרים שונים זה מצביע על בעיית זיכרון - לכן הרצתי Memtest והזכרונות בקונפיגורציה הנוכחית עברות את המבחן בלי בעיה. ניסיתי גם לשלוף סטיק אחד ולראות אם הבעייה קיימת עדיין והיא המשיכה.

בחיי שאני לא יודע מה עוד אפשר לבדוק...

פורסם

ניסית להחליף חזרה ל 9800 ולראות אם הבעיות קיימות איתו גם?

פורסם

סתם שאלה (מניסיון מר) - האם, בנוסף לחיבור הכרטיס ל PCI-E, גם חיברת חיבור חשמל אחד מספק הכוח לכרטיס?

פורסם

סתם שאלה (מניסיון מר) - האם, בנוסף לחיבור הכרטיס ל PCI-E, גם חיברת חיבור חשמל אחד מספק הכוח לכרטיס?

החיבור שלו זה לא pci e זה agp הוא רשם את זה..

פורסם

צריך לחבר את החשמל מהספק לכרטיס ישירות. יש חיבור כזה...

פורסם

תעשה לעצמך טובה תתקין דרייברים 87 משהו מ-guru3d.

עם הדרייברים החדשים היו לי מלא בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים