פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים שלוםיש לי צורב DVD.עכשיו צרבתי בו גיבוי של המחשב שלי בעזרת תוכנת הצריבה נרו בסוף הצריבה היא רשמה לי שהצריבה נגמרה.עכשיו הכנסתי את הדיסק למחשב ואני ראה שהדיסק ריק אין בו כלום! בדקתי בתחתית הדיסק יש סימן של צריבה!הכנסתי דיסק אחר שצרבתי בעבר והוא עובד טוב.עכשיו למה זה קוראה מה הלך לי הצורב?נ.בדיסק רגיל הוא צורב טוב בלי שום בעיה.אם זה לא קשור לפה אז בבקשה לעביר
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים זו בעייה ידועה עם צורבי NECגם לי יש אותה בעייה.אין פיתרון-אלא אם יש אחריות-אז תממש
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים יש לי צורב DVD.עכשיו צרבתי בו גיבוי של המחשב שלי בעזרת תוכנת הצריבה נרו בסוף הצריבה היא רשמה לי שהצריבה נגמרה.עכשיו הכנסתי את הדיסק למחשב ואני ראה שהדיסק ריק אין בו כלום! בדקתי בתחתית הדיסק יש סימן של צריבה!הכנסתי דיסק אחר שצרבתי בעבר והוא עובד טוב.עכשיו למה זה קוראה מה הלך לי הצורב?תשמע יש לי את אותה בעייה עם צורב NEC 4550.אני מימשתי את האחריות שלי והבאתי את הצורב שלי לחנות שממנו קניתי את המחשב ביום שישיומחר אני אלך לקחת חזרה אחרי שהם החליפו לי את הצורב...איזה דגם של צורב יש לך??? ??? ??? ???
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים עידכנתי את שלי ל1.08 (מ1.06) והבעיה שהוא מתאר לא הכי עזרה...רק שימוש במדיות איכותיות כמו VERBATIM עזרה..(אני מדבר על מדיות DVD למינהם)..
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים ישנם כול מיני Firmwares כגון: 1.F1 (Mad Dog OEM) / 1.CD (Nec/Pbell OEM) RPC-2ניסית גם אותם?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר אני לא יודע אתה יכול להגיד לי...ואני כבר צרכבתי בעבר על המדיות האלה ככה שזה לא בעיה איתם
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים בוא נחכה שעידן יצרוב את ה Firmware החדש ונראה אם יש תוצאותאו שאתה רוצה לנסות ולצרוב קושחה חדשה בעצמך?
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים אמממ אני ראה שהוא לא מגיב פהמה צאיך לצרוב על זה על הBIOS?מצטער שלא הגבתי פשוט הייתי בבסיס...כמו שאמרתי את הFW 1.08 ניסתי היא לא עוזרת..אני ינסה תאחרות ויחזיר תשובה..ואין דגם כזה 4540A.....(אולי התכוונת ל4550)..?עידכון:הFW לא משנים כלום הוא לא קורא את הדיסקים כמו עם FW המקורי....(וחלק מהFW בכלל לא מזהים תכונן)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.