פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים בימים האחרונים המחשב מבצע ריסט באופן פתאומי לאחר מאמץ, (באמצע משחקים)לפני כמה ימים ניסיתי לבצע OC למעבד, העלתי באס בלבד מ 200 ל 240 , בלי לשחק עדיין עם זכרונות וכאלה.יום למחרת אחרי שהמחשב נראה לי יציב עידכנתי ביוס, וראיתי שההגדרות חזרו לסטוק. ה240 חזר ל 200. ומהירות המעבד חזרה כמובן ל 2000mhz - מעבד 3800X2ועכשיו בימים האלה לאחר שעידכנתי את הביוס המחשב מבצע ריסט (כנראה כשמתחממם יתר על המידה במאמץ), חשוב לי להזכיר בכשהמחשב היה על OC הוא לא ביצע ריסטרטים, אלא רק אחרי שעידכנתי את הביוס, עידכנתי דרך תוכנת WinFlash המאפשרת לעדכן ביוס ללוחות DFI דרך הוינדוס.אגב, מהם הטמפ' המומלצות ללוח אם, ול- north bridge . המחשב נמצא במארז compucase 6a21 עם מאוורר שבא איתו, מאחורה מוציא אוויר, וכיוון שהמאוורר הקידמי נדפק אני קונה שניים חדשים של AC . הטמפ' כיום- לוח 50+ , במאמץ מגיע כמעט ל 60, והגשר - בסביבות ה 55. :s05: :s05:
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים יש הגדרות בלוחות של dfi שמכבה את המחשב ברגע שהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת תבדוק שאצלך זה לא על 60.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים גירסת הביוס שאליה עידכנת הינה 06/04/2006? ואחרי העידכון עשית Load Optimized Defaults אם לא תעשה ואם עדיין ממשיכה הבעייה תעשה CLRCMOS. המלצה: תעדכן פעם הבאה דרך DOS פחות מסוכן עריכה: תבדוק אם זה על Disabled
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר יש הגדרות בלוחות של dfi שמכבה את המחשב ברגע שהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת תבדוק שאצלך זה לא על 60.אני לא רואה אפשרות כזאת.יש כמה אפשריות דומות כמו:להפעיל את המאוורר של קרור המעבד במלואו כשהטמפ' מגיע ל - Xגירסת הביוס שאליה עידכנת הינה 06/04/2006?ואחרי העידכון עשית Load Optimized Defaults אם לא תעשהואם עדיין ממשיכה הבעייה תעשה CLRCMOS.המלצה: תעדכן פעם הבאה דרך DOS פחות מסוכןעריכה:תבדוק אם זה על Disabledגרסת הביוס שלי כעת היא אכן 06/04/2006עשיתי Load Optimized Defaults.. לא שזה שינה משהו כי לא שיניתי כלום אחרי העידכון.כשאמרת CLRCMOS התכוונה להעלות את גרסת הביוס הקודמת ?shutdown temperature על disabled
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מה שאלי התכוון זה על ה Shutdown Tempatureאתה יכול לקבוע באיזה טמפרטורה המחשב יתכבה.שהכוונתי CLRCMOS אם תפתח את המארז ליד הבטריה ישנו ג'אמפר שנקרא CCMOSיש לו 3 פינים הוא כרגע נמצא במצב נורמלי, אתה צריך להזיז אותו פין 1 ימינה(תסתכל בתמונה) ואז להחזיר לאותו מצב שהוא היהתמונהאחרי שתאפס את הגדרות הביוס תצטרך להגדיר אץ התאריך והשעון מחדש
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר שהכוונתי CLRCMOS אם תפתח את המארז ליד הבטריה ישנו ג'אמפר שנקרא CCMOSיש לו 3 פינים הוא כרגע נמצא במצב נורמלי, אתה צריך להזיז אותו פין 1 ימינה(תסתכל בתמונה) ואז להחזיר לאותו מצב שהוא היהתמונהאחרי שתאפס את הגדרות הביוס תצטרך להגדיר אץ התאריך והשעון מחדשתודה על העזרה, אבל לא הבנתי איפה הגאמפר CCMOS נמצא בלוח, אם תוכל לערוך את התמונה ולהעלות אותה , אשמח.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים הנה התמונה אתה מנתק את המחשב מהכל גם חשמל מוציא את הג'אמפר (ופאק זה קשה) מזיז אותו אחד ימינה מוריד עד הסוף ואחרי איזה שניה מוציא ומחזיר לאיפה שהוא היה ואז הכל חוזר לדיפולט יענו איפוס
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר כמו שאמרתי אם הריסטרטים יחזרו, אני אעשה את זה.אני מתכוון לקנות 2 מאווררים של AC ה 12 ס"מ , מוציא ומכניס. אבל המכניס (AF12025) לא נמצא במלאי, לנעה יגיע רק בעוד בחודש, ולא ראיתי שום חנות אחרת באזור חיפה שמחזיקה אותו במלאי.בנתיים אני עם המאוררים שקיבלתי יחד עם ה COMPUCASE , הקדימי נהרס, והאחורי אולי מוציא אוויר אבל מאוד מרעיש.המחשב בחדר ממוזג בשעות הצוהריים עם טמפ' נוחה של כ 45 במאמץ.תודה לכם.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר טוב .. חבל זה קרה שוב :-\ פתחתי תמארז הוצאתי את המחשב מהחשמל, ניסתי ללחוץ איכשהו על האדום הזה ולא ראיתי שהוא נלחץ, אם תוכלו להסביר לי שוב מה אני עושה בדיוק כי לא ממש הבנתי
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים האדום הזה כמו שהוסבר לא נלחץ!אתה צריך להוציא אותו ולהעביר אותו לפין הסמוך לשנייה ואז להחזיר לאותו מצב שהוא היה(תסתכל בתמונה)
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר אוקי העברתי אותו לפין הימני ולאחר מכן החזרתי אותו לאן שהיה.חיברתי את כל המחשב, ניכנסתי לביוס וראיתי שהתאריך אופס.. זה אומר שעשיתי את זה בהצלחה.?יש מצב שהריסטרים יחזרו? וזה לא הפתרון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.