פורסם 2006 בינואר 2119 שנים בלי כוונה לזלזל או משהו כזה (חס וחלילה!) אתה יודע שבניית מארז כזה דורשת המון המון המון כישרון? (והמון כסף גם כן...)זה לא איזה מארז רגיל מפרספקס זה חתיכת גאונות לשמה.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את אתה מתכנן לקנות את כל החומרים האלה ולהעתיק את המארז שלך אני שובר את המחשב שלי שהוא נחס חשוב לי ביותר.. בכל זאת מארז אחד היפים שראיתי...
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים בלי כוונה לזלזל או משהו כזה (חס וחלילה!) אתה יודע שבניית מארז כזה דורשת המון המון המון כישרון? (והמון כסף גם כן...)זה לא איזה מארז רגיל מפרספקס זה חתיכת גאונות לשמה.ונדמה לי שזה עם קירור כזה...אז אתה יכול להוסיף עוד המון אחד שם..
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים ד"א.יש המון אנשים שעשו חיקוים ל Orac³ בסך הכל זה לא מארז מאוד מסובך, הוא נראה כך בגלל ריבוי החלקים והאביזרים שיש לו בפנים. כמו שאמרו פה מעלי , זה המון שעות של השקעה, יש במארז המון פרטים קטנים , הלחמות וכ"ו שגוזלים זמן ומצריכים ידע בסיסי טוב באלקטרוניקה.רוב המודים הטובים שרואים ברשת ובמיוחד באתרים כמו BIT-TECH הם מודים שהבניה שלהם מצריכה מאות שעות עבודה , מי שרוצה לבנות מוד בעצמו שמתקרב או מגיע לרמה של המודים האלו צריך לקחת בחשבון שגם הוא יעבוד הרבה זמן.את כל החלקים שיש בOrac³ אפשר לרכוש בחניות אלקטרוניקה , מלבד מערכת הקירור במים וצגי ה LCD.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים צגי LCD דווקא מוכרים בחנות אלקטרוניקה שאני קונה בה חלקים... ובקשר לתגובה של פרו, אחי פרויקט כזה זה עניין של עבודה של כמה שבועות טובות, וכסף עוד יותר טוב
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים זה באמת מוד מדהים ואכן צריך הרבה השקעה בישביל זה צריך לדעת אלקטרוניקה ויש לי שאלה אם רוצים להחליף חלק או ליבדוק בתוך המארז דברים איך יודעים איפה שמתה אותם ואיך לאזזל מחליפים אותם
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים צגי LCD דווקא מוכרים בחנות אלקטרוניקה שאני קונה בה חלקים... ובקשר לתגובה של פרו, אחי פרויקט כזה זה עניין של עבודה של כמה שבועות טובות, וכסף עוד יותר טוב אני יודע שאפשר לקנות צגי LCD בחנויות אלקטרוניקה ,אבל יש צגים שאין, בדרך כלל מה שיש זה צגים סטדנדרטים עם\בלי תאורה ובצבע ירוק רגיל.. . ובתור אחד שמתעסק במודניג ,אני יודע שזה עניין של כמה שבועות -טובים- וכסף כמובן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.