פורסם 2005 באפריל 320 שנים אני פשוט משתגע ולא יודע מה לעשות פיתום אני לא יכול להיכנס לשום תיקיה ולא למחשב שלי וגם כאשר אני עושה כפתור ימיני לא מופיע לי OPEN איפה שמופיע DRIVE.. אין שם את הכונן שלי C וכל הקטע הוא שאני לא משתמש ברשת ולא הישתמשתי ברשת
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר כן בלי שום בעיות אני ניכנס לתוכנות שמופיעות לי על שולחן העבודה והכל בלי בעיות או בSTART ניסיתי להיכנס לCONTROL PANEL דרך START ואז דרך שם לגלוש במחשב שלי אבל גם זה לא פועל.. זה כותב לי
פורסם 2005 באפריל 320 שנים נשמע כמו שאיזה מישהו שיחק בעצניות יתר עם הרגיסטרי שלך ומחק את כל הKEYZ שקשורים לתיקיות ... :nixweiss: תנסה להפעיל שחזור מערכת )system restore(
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר אני הרצתי את התוכנה REGVAC..אבל הקטע שאני משתמש בה כבר כמה שנים ואף פעם לא עשתה לי בעיות.. יש מצב שזה ביגלל זה... איך אפשר לתקן את זה? כי הSYSTEM RESTORE שלי היה מכובה =\\\\\\\\\\\\\\\\\ :bash:
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר אוח אני לא מאמין.. היסתדרתיבעזרתך... אם לא היית אומר לי שזה קשור לרגיסטרי בחיים לא הייתי מנחש..ניכנסתי לתוכנה REGVAC.. עשיתי UNDO והכל היסתדרתודה תודה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.