עבור לתוכן

מחיקה של Corrupted Files עם שמות שמכילים תווים לא חוקיים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חושב ש-Total Commander יכול למחוק ת'קבצים הללו.

ל-Total Commander יש פיצ'ר מיוחד למחיקת קבצים פגומים?

אני משתמש ב-Windows Commander 5.0, והוא רושם לי File no found!

• תגובות 30
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ל-Total Commander יש פיצ'ר מיוחד למחיקת קבצים פגומים?

זה אני לא יודע. אני רק זוכר שהרבה אנשים עם בעייה כמו שלך פתרו אותה עם ה-Total Commander.

פורסם
  • מחבר

זה אני לא יודע. אני רק זוכר שהרבה אנשים עם בעייה כמו שלך פתרו אותה עם ה-Total Commander.

Total Commander זה השם החדש של Windows Commander.

אם Windows Commander 5.0 לא הצליח למחוק את הקבצים, אז לא נראה לי ש-Total Commander 6.50 יצליח.

פורסם
  • מחבר

OMRIJ,

הורדתי את KNOPPIX Linux Live CD 3.7. אבל, הוא לא הצליח למחוק את הקבצים הפגומים.

:(

פורסם

קודם כל קבל את התנצלותי על הטירחה הרבה ללא תוצאות

מה הוא כתב לך כשניסית למחוק דרך הלינוקס?

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך להתנצל. הטרחה לא הייתה גדולה מדי (סה"כ שעתיים להוריד את הקובץ ISO ועוד 5 דקות לצרוב אותו), ובהחלט משתלמת.

אהבתי את הממשק של לינוקס! :yelclap:

רק חבל שהוא לא תומך בעברית (רואים ג'יבריש). :-\

KNOPPIX נתן לי, פחות או יותר, אותה הודעת שגיאה ש-Windows נתן לי. כלומר, Can't delete file או Can't find file, משהו כזה.

פורסם

קודם כל יש גירסאות של המערכת הזאת בעיברית (מלאה)

קזית וכנרת

סתם שאלה, קובץ אחר (סתם קובץ) אתה יכול למחוק דרכו?

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין קזית וכנרת, ואיפה אפשר להוריד אותן?

אני מעדיף מערכת הפעלה באנגלית עם תמיכה בעברית. כלומר, תפריטים באנגלית וממשק משמאל לימין. אבל, אפשרות לכתיבה בעברית מימין לשמאל.

האמת היא שלא ניסיתי למחוק עם KNOPPIX קבצים רגילים. אבל, נראה לי שזה אפשרי, מכיוון שמדובר בגירסה תפעולית לחלוטין.

הבעיה עם הקבצים הפגומים היא שהם לא ממש קיימים. מדובר בשגיאה ב-TOC שמדווח על שם של קובץ לא חוקי בעל נפח, שככל הנראה לא מקושר לנתונים שלו, ולכן מערכת ההפעלה לא יכולה למחוק אותו. אתה לא יכול למחוק דבר שלא קיים.

אני צריך תוכנה ייעודית שמסוגלת לאתר את הנתונים של הקובץ על הדיסק הקשיח, לקשר אותם לשם של הקובץ ולתקן את ה-TOC, כך שהקובץ יהיה קיים בצורה תקינה ואפשר יהיה למחוק אותו.

פורסם

תנסה למחוק קובץ רגיל

עד כמה שאני זוכר KNOPPIX מגיע במצב של READ ONLY לכוננים הקשיחים

אני השתמשתי בזמנו בכינרת שנותנת גישה לכוננים

יש אפשרות לעבור למצב רגיל גם בKNOPPIX אבל אני לא ממש זוכר איך

תבדוק ותחזור אלי

פורסם

BORG, תנסה את זה (לא היה לי כוח לקרוא את זה...) http://www.softwarepatch.com/tips/howto-delete-xp.html

חוץ מזה, ניסית אולי כל מיני תוכנות למחיקת קבצים? נתקלתי עכשיו ב-WINSHREDDER...

פורסם
  • מחבר

OMRIJ,

אתה צודק. אי אפשר ליצור או למחוק קבצים ב-KNOPPIX. הוא מתייחס לדיסק הקשיח כ-Read Only. :(

הפינגווין עבד עלי. הוא שואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את הקובץ, כאילו שהוא באמת מתכוון למחוק אותו, ואז הוא אומר לי Could not delete file. >:(

לא ייתכן שאי אפשר ליצור ולמחוק קבצים ב-KNOPPIX, מכיוון שבאתר שלהם כתוב ש-KNOPPIX נועד בין השאר לשמש כ-Rescue System.

אתה יודע איך אפשר לבטל את ה-Read Only ב-KNOPPIX?

מאיפה אפשר להוריד את קזית וכינרת?

POD,

קראתי את המאמר שנתת לי, אבל הוא לא ממש עוזר. המאמר הזה מתייחס למחיקת קבצים תקינים שנמצאים בשימוש ע"י Windows, ולא למחיקה של קבצים פגומים.

תוכנות למחיקת קבצים, כמו WinShredder, מוחקות קבצים ע"י כך שהן כותבות עליהם נתוני דמה כמה עשרות פעמים, כך שלא ניתן יהיה לשחזר אותם.

לפי דעתי, הבעיה היא ב-TOC. לא ניתן למחוק את הקבצים, מכיוון שמערכת ההפעלה לא יודעת איפה הנתונים שלהם נמצאים בדיסק הקשיח, ומבחינת הקבצים פשוט לא קיימים.

התוכנה שאני צריך אמורה לא למחוק את הקבצים הפגומים, אלא לתקן את ה-TOC ובכך לאפשר את מחיקת הקבצים.

פורסם

http://www.linux-kinneret.org/

למרות שיהיה יותר קל לברר בפורום לינוקס איך למחוק דרך KNOPPIX

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לבטל את ה-Read Only לדיסק הקשיח ב-KNOPPIX.

KNOPPIX מחק את הקבצים הפגומים כמו כלום, והסורק של Windows שחרר את המקום בדיסק הקשיח.

תודה רבה!

:yelclap: KNOPPIX RULES :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים