עבור לתוכן

בעיה מוזרה ביותר, כשאני לוחץ על הכוננים ניפתח לי חלון Search Results במקום...

Featured Replies

פורסם

שלום.

היום ניתקלתי בבעיה מוזרה ביותר הקשורה לכוננים שבMy Computer.

כשאני ניכנס ל-My Computer כל כונן או תיקיה שאני לוחץ עלייה פעמיים כפתור שמאלי בכדי להיכנס אליה מעלה לי חלון Search Results בימקום התוכן של אותו כונן\תיקייה

הדבר האחרון שעשיתי שקשור לעיניין הזה הוא שהיתעסקתי על האייקונים של הכוננים (C, G, D..) ועם האייקונים של התיקיות והחלפתי אותם בדרך הזו : Tools > Folder options > File Types > ואז לחצתי על האיקון של הכונים ועל האיקון של התיקיות והחלפתי את התמונה שלהם.

אחרי הסיפור הזה חשבתי שזה המקור לבעיה וכמובן שהחלפתי אותם בחזרה (החזרתי את התמונות מהתיקיה System32 > Shell32)

אך ללא הואיל!

אנה עזרו לי לימצוא את פיתרון לבעיה זו, רב תודות :)

פורסם

קיבלתי את ההודעה שלך וראיתי מה כתבת.

היה לי אותו הדבר ממש לפני שבוע

לא מצאתי לזה פתרון וממה שאני יודע (יכול להיות שאני טועה) זה בגלל ששיחקת עם הגדרות "האזורים" של קבצי המערכת (ראה תמונה1 )

כשמשנים פרמטרים מסוימים אז קורה כמה דברים.

או חיפוש על כל לחיצה (כמו אצלך)

או שתוכנות מסוימות לא מבינות את הקבצים שלהם.

כניראה שלחצת על ההגדרות ברירת מחדל לקובץ שלא היה צריך לילחוץ (ראה תמונה2)

אני ממש מיצטער אבל אני אחרי שבוע ימים (שחיפשתי פיתרון) פשוט עשיתי פורמט מרוב יאוש :nixweiss:

אבל חכה עם הפורמט אולי מישהו מפה יודע את ההגדרות הנכונות ויעזור לך להחזיר בחזרה

בטח ניסית לשנות ICON כמו שאני משנה נכון?

אני יכתוב מדריך איך משנים נכון ויפרסם פה כדי שאנשים לא יעשו טעות כזאת

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

בקשר להיתעסקות עם האיקונים, אז לצערי כן, ניסיתי להחליף אותם דרך האופציה הזאת. :-\

אני לא מוכן לוותר בכזאת קלות, חייב להיות פיתרון!

אם מישהו יודע איך לסדר את הבלגן הלא מובן הזה, בבקשה לעזור זה משגע אותי, וזאת פעם ראשונה שמשהו כזה מוזר קורה וממש אבל ממש משגע אותי!

:s07: למה לא המציאו כפתור במיקלדת שאומר "החזר הכל למצבו הקודם שהיה תקין, כי כניראה עשיתה משהו שאתה לא בטוח שעשיתה והWIN שמח למרר את חייך" :bash:

אני אשב על הבעיה המציקה הזאת עד שאמצא לה פיתרון! (או עד שאחליט להשליך את פחית השימורים הגדולה הזאת דרך החלון :silly: )

אודה לכל המנסה לעזור! :jump:

פורסם

יש כפתור כזה ו(משהו כמו כפתור לפחות)

System Restore

,תנסה ותביא תוצאות

עם זה יעבוד אני ידפוק את הראש שלי בקיר :s07:

ובקשר לICON שאל אותי בפעם הבאה שאתה רוצה לשנות :lol:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי בפעם השנייה עכשיו, ועדיין ללא מועיל :-[

אבל מצאתי פיתרון זמני (יותר טוב בישביל הקופסה.. היא לא תיזרק בזמן הקרוב..)

הוא די עקום אבל זה הולך כך:

ניכנסים לאותו חלון וקובעים לו עכך חדש (NEW) ושם כותבים Explore ואז מכוונים אותו לתיקיה System32\Explorer.exe.

עכשיו שאני לוחץ על כונן או תיקיה הוא פותח אותם במצב של Explore, אבל יש בחבט אחד גדול שניכנס בך חזק שאתה עושה זאת והוא- שלכל תיקיה\כונן שאתה ניכנס הWIN (Explorer) פותח בישבילו חלון חדש לכן אם תעשה Back הוא יחזור אחורה, אבל בחלון חדש! וכך נוצרים עשרות חלונות שאני מדפדף באיזה 5 חלונות..

- כל קליק על משהו חלון חדש לגמרי, כן.. אם זה אני אחייה כמה זמן.. אבל זמנה של הקופסא הזאת קרב ובא... :hat:

הסיבה היחידה שאני רגוע הוא ביגלל המוסיקה הכבדה והאיכותית שאני שומע עכשיו. :silly:

*ובקשר לאיקונים, האם אוזני שמעו לנכון שיש תוכנות קטנות וחמודות שמשנות איזה איקון שאני רוצה באופן אוטומטי ובלי בעיות יתר??

אם כן בבקשה פרסמו לינק לתוכנה כזאת, ואם זה יעבוד אז זמן הראש בקיר יגיע.. :s07:

פורסם

לצערי גם אני פעם ניסיתי לשנות אייקונים לתיקיות, ובכל תקיה שפתחתי נפתח החיפוש..... :-[

הדבר היחידי שהציל אותי מפירמוט היה system restore שתמיד פועל לי במחשב למצבי חירום שכאלה. אם system restore קיים גם אצלך (כלומר לא ביטלת את האפשרות הזאת) אז זה אמור לפתור את הבעיה. אני לא חושב שיש פתרון אחר יותר קל, ואם יש אני אשמח לשמוע.

פורסם
  • מחבר

או יופי! הזכרתה לי למה ה-system restore אצלי לא עובד..

כי ביטלתי אותו ;D :kopfpatsch: :'(

כן.. זה בהחלט לא נעים..

אבל אני לא מיתייאש מחר שאני יהיה יותר רגוע אני ימצא את הדיסק של הXP ויעשה ממנו Repair (אולי אפשר לעשות דרכו system restore ?)

עד אז אני ישתמש בפיתרון הזמני שפיענחתי *בטעות*

SHAY951- בפעם הבאה שמשהו כזה קורה לך תישתמש בפלסטר הזמני שמצאתי:

"אבל מצאתי פיתרון זמני (יותר טוב בישביל הקופסה.. היא לא תיזרק בזמן הקרוב..)

הוא די עקום אבל זה הולך כך:

ניכנסים לאותו חלון וקובעים לו עכך חדש (NEW) ושם כותבים Explore ואז מכוונים אותו לתיקיה System32\Explorer.exe.

עכשיו שאני לוחץ על כונן או תיקיה הוא פותח אותם במצב של Explore, אבל יש בחבט אחד גדול שניכנס בך חזק שאתה עושה זאת והוא- שלכל תיקיה\כונן שאתה ניכנס הWIN (Explorer) פותח בישבילו חלון חדש לכן אם תעשה Back הוא יחזור אחורה, אבל בחלון חדש! וכך נוצרים עשרות חלונות שאני מדפדף באיזה 5 חלונות."

זה ימנע ממך מלהכות בקופסא.. לפחות בכמה ימים הראשונים ;)

*תודה בכל זאת על העזרה!

*הא ואם אנחנו כבר פה, מישהו מוכן להציץ באשכול הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=114032.0

ולעזור לי לנסות ליפתור את הבעיה השניה הכי מוזרה שתקפה אותי בזמן האחרון?

אשמח מאד אם תנסו :)

פורסם

לגבי הבעייה הראשונה שלך, תלך לאותו מקום ש-Djx הראה בתגובתו הראשונה, שם תוודא שאף אחת מן האופציות שיש (Open, Explore וכולי) לא מסומנת ואז תלחץ על הכפתור Set Default. זה יגרום לכך שאף אחת מן הפעולות הרשומות שם לא תהיה ה-Default וה-Default המקורי יחזור.

אם זה לא יעזור תגיד.

פורסם

פעם בטעות גרמתי לבעיה הזאת אצל חבר, אבל הצלחתי לסדר אחרי כמה חיפושים באינטרנט

תעשה ככה(במידה והבעיה היא עם כונן):

פתח את עורך הרג'יסטרי-regedit

שם כנס ל-HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell

חפש את הערך default ותעשה עליו לחיצה ימנית->ערוך

בערך תכניס: none

באתר מיקרוסופט זה מופיע קצת יותר מפורט: http://support.microsoft.com/?kbid=321186

מקווה שזה יסדר את הבעיה

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין! הצלחתם! :yelclap:

בהתחלה עשיתי את מה שDr. Bozo הציע וזה עבד עד לRestart שעשיתי, אחריו הכל חזר לקדמותו.

אח"כ ניסיתי את מה שabnatan ושוב פעם את מה שDr. Bozo הציע (שיהיו הרבה אחוזי הצלחה ;D )

וזה עבד!

תודה רבה לכם :xyxthumbs:

הבעיה הזאת הפתיע והבהילה אותי כאחד, וגם עיצבנה.. כמו שכבר ראיתם.. :silly:

:xyxthumbs:

נ.ב

הציצו באשכול זה בבקשה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=114032.0

האם למישהו יש קצה חוט בנושא?

אם כן אשמח מאד אם ישתף אותי :)

Thank You.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים