עבור לתוכן

עד איזה מהירות מעבד אני יכול "לשדרג" עם לוח אם של PC PARTNER ?

Featured Replies

פורסם

לוח אם של PC PARTNER דגם ap133aas13-b950 ומעבד 333Mhz .

יש לי מחשב ישן שאני רוצה להשביח במעט כסף ולכן רציתי לדעת עד איזה מהירות מעבד תומך הלוח אם.

כולה רציתי להתקין צורב LG 52X32X52X אבל יש מינימום של 350Mhz למעבד (למרות שהוא פועל בO.C כרגע במהירות 450Mhz).

תודה מראש :hi:

פורסם

מדובר בלוח אם למעבדי אינטל המבוסס על Slot 1 המיושן. המעבד הכי מהיר שאני יודע שאפשר לקיים בשוק ל-Slot 1 הוא Pentium 3 1GHz [ללא Slotcket כמובן]. כמובן שתצטרך לבדוק לפני כן שהביוס שלך מעודכן [http://www.pcpartner.com/support/bios/VIA694.HTM#vt694x] ואיזה מעבד הכי מהיר הוא מאפשר לך להתקין.

לי יש לוח אם של ASUS אם אותה ערכת שבבים עם P3 1Ghz, מעבד כזה לפני כמעט שנה היה שווה כ-200ש"ח. אני חושב שתאה לא צריך לשלם יותר מזה על מעבד מיושן ומשומש. הבעיה היא שכדאי למצוא מעבד כזה תצטרך להפוך את הרשת.

פורסם

אם אין לך בעיה לקנות מחו"ל יש המון בEBAY

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על מהירות התגובה :yelclap:

אמרת שאני יכול לשדרג עד פנטיום 3 1GHz, אבל אני צריך לבדוק את הBIOS אז איך אני יודע עד כמה הוא מקבל ? ע"פ מסך הBIOS במחשב ?

ודרך אגב איזה מבין כל הקבצים שם אני מוריד ? (הכי קרוב שמצאתי הוא AP133AAS13-B950C VIA Apollo Pro 133A ).

ושוב תודה :xyxthumbs:

פורסם

אמרת שאני יכול לשדרג עד פנטיום 3 1GHz, אבל אני צריך לבדוק את הBIOS אז איך אני יודע עד כמה הוא מקבל ? ע"פ מסך הBIOS במחשב ?

הבעיה שהם לא מציינים באתר שלהם, חבל. לדעתי הכי כדאי שפשוט תשלח דוא"ל למחלקת התמיכה שלהם.

ודרך אגב איזה מבין כל הקבצים שם אני מוריד ? (הכי קרוב שמצאתי הוא AP133AAS13-B950C VIA Apollo Pro 133A ).

כנ"ל, כדאי שתשאל את מחלקת התמיכה. למרות שזה נראה כמו הביוס המתאים עדיף שתשלח דוא"ל כדי שלא תפשל שם בטעות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה אני באמת אשלח להם מייל :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים