פורסם 2002 ביולי 823 שנים שלום שלום לכם,ובכן, לפי מספר ימים קניתי צורב חדש (LiteOn X32) ואיתו גם קניתי 25 מדיות של Sky אשר עושות רושם טוב מבחינת מהירות(עדיין אין לי מושג לגבי אמינותם לאורך זמן, אבל לא נדפקה לי אף מדיה בנתיים).רציתי לקנות חבילה של 100 מדיות מהחברה הזאתי, אבל לא מצאתי.לכן שאלתי היא, איזה מדיות אמינות, באיכות גבוהה אשר עומדות במהירות שנכתבה עליהן אפשר לקנות בחבילות של מאה?ובכלל המלצות על מדיות איכותיות.בתודה,גוסט דוג.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים לצורבים החדשים עם הטכנולוגיות השונות לצריבה בטוחה, יש משמעות לדיסקים איכותיים יותר או פחות?!לי יש צורב X16, אבל אני לא מבין במה יתבטאו דיסקים איכותיים בצורב X32??
פורסם 2002 ביולי 923 שנים דיסקים איכותיים זה דיסקים שתומכים במהירות שכתובה עליהם ושמחזיקים מעמד אחרי הצריבה הרבה הרבה זמן.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים כמה זמן אתה משתמש בהן ובאיזה מהירות אתה כותב עליהן?ד"א - אני די בטוח שהן מיוצרות ע"י DCD.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים ת'אמת, גם לי לא היו עדיין בעיות עם GPT וצרבתי עליהם הרבה... טוב נו, צרבתי במהירות 8x.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים ת'אמת, גם לי לא היו עדיין בעיות עם GPT וצרבתי עליהם הרבה... טוב נו, צרבתי במהירות 8x. ל-GPT יש רק בעיה קטנה: הם מתקלפים אחרי כמה זמן ומשאירים אותך עם חתיכת פלסטיק ביד. זה קרה לי כבר ב-2 דיסקים שלהם. זבל של דיסקים אני לא ממליץ לאף אחד לקנות. :AR15:
פורסם 2002 ביולי 923 שנים ועכשיו התחילו הבעיות..?או שעדיין כול הדיסקים בסדר גמור?הכוונה היתה שהדיסקים עדיין בסדר גמור.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים ת'אמת, גם לי לא היו עדיין בעיות עם GPT וצרבתי עליהם הרבה... טוב נו, צרבתי במהירות 8x. ל-GPT יש רק בעיה קטנה: הם מתקלפים אחרי כמה זמן ומשאירים אותך עם חתיכת פלסטיק ביד. זה קרה לי כבר ב-2 דיסקים שלהם. זבל של דיסקים אני לא ממליץ לאף אחד לקנות. :AR15: את התופעה הזו היתה לי כבר בדיסק אחד, ודוקא הוא של סוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.