פורסם 2005 במרץ 2720 שנים לפעמים פתאום הוא הופך לממש איטי, לא יודע לאחרונה שאני לוחץ נגיד להפעיל סרט אז הוא פתאום ניהיה איטי טילים, אני עושה קונטרול אלט דיליט והוא עולה אחרי כמה דקות ואז אני רואה שה Explorer לוקח את כל ה CPU זה על 99 בערך.... מה עושים? זה קורה לי לאחרונה כל הזמן
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים O4 - HKLM\..\Run: [Windows Compliant] ayfofy.exeO4 - HKLM\..\RunServices: [Windows Registry Scan] timeupdate.exeO4 - HKLM\..\RunServices: [Windows Compliant] ayfofy.exeO4 - HKCU\..\Run: [Windows Compliant] ayfofy.exeנראים לי חשודיםאתה מכיר את הקבצים האלה?בטח יש עוד לא התעמקתי ממש
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים לא יודע בקשר לשאר אבל את זה אני חושב שאני מכירO4 - HKLM\..\RunServices: [Windows Registry Scan] timeupdate.exeיש תוכנה מעצבנת כזאת שמותקנת לבדזה תוכנת שעון שעומדת ליד שעון המערכתומדי פעם מציגה פירסומותאני לא בטוח שזה באמת זה אבל ....תנסה לעשות סריקה בתוכנה הבאה:http://software-files.download.com/sd/L4jtgeQxnCOyT5mH9hv6tFi50wTo8jWHUojuioavKQkEKn0aD0YYMIInitIP1GW6LH6zpBTLwR-bdIA1EFsE86gKvtgEcT5q/c1/dl/software/cache/spybotsd13.exeאין צורך לומר שתעשה איתחול אחרי הסריקה כן...
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים זה הוא וירוס.סרוק וירוסים באתרי סריקה און-ליין (מוצגות בסטיקי של פורום תוכנה).תרשום את המיקומים של קבצי הוירוסים, כנס ל-safe mode, ומחק ידנית את כולם.תבדוק ב-microsoft system configuration ,msconfig.קבצים שלא קשורים. צלם את פריטי האיתחול שלך וצרף את התמונה לכאן.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מחבר אוקי...בתוכנה ספייבוט זה לא מצא כלום...סרקתי עם פאנדה, הנה הפרטים...מה לעשות עכשיו?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים זה הוא וירוס.סרוק וירוסים באתרי סריקה און-ליין (מוצגות בסטיקי של פורום תוכנה).תרשום את המיקומים של קבצי הוירוסים, כנס ל-safe mode, ומחק ידנית את כולם.תבדוק ב-microsoft system configuration ,msconfig.קבצים שלא קשורים. צלם את פריטי האיתחול שלך וצרף את התמונה לכאן.עם התוכנה שבחתימה שלך הוא יכול לסרוק את כל רשימת הSTARTUP שלו.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים לגבי הלוגים של HIJACKTHIS, בפעם הבאה שתחשוב שיש לך איזשהם בעיות פשוט תפעיל את HIJACKTHIS ותשים את הלוג באתר הזה, הוא יבדוק לך את הלוג ומשם אני מאמין שתסתדר.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים לגבי הלוגים של HIJACKTHIS, בפעם הבאה שתחשוב שיש לך איזשהם בעיות פשוט תפעיל את HIJACKTHIS ותשים את הלוג באתר הזה, הוא יבדוק לך את הלוג ומשם אני מאמין שתסתדר. אני פשוט אוהב אותך................... אני תמיד הייתי בודק ידנית וזה היה גוזל לי הרבה זמן והרבה תהליכים הייתי צריך לבדוק אותם בכל מיני אתרים תודה רבה עזרת לי מאוד אתה ראוי לשבח והוקרה על כך אין מילים בפי בכדי להודות. תודה רבה לך . אתה פשוט מלך . :xyxthumbs: תודה תודה אלף פעמים. טוב אני מקווה שהצלחתי להעביר מעט ממה שרציתי לומר לך.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מחבר אוקי אני שמתי את הלוג שלי שם...הוא מראה שהכל חוץ שניים בסדראחד צריך פשוט אפדייט של windowsוהשני כתוב : Possibly nasty:If this Domain does not belong to your ISP, or your firms network, these entries should be fixed. 'SearchList' entries should be fixed too.מה אני אמור להסיק מזה?
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים שאם הקישור שמופיע שם לא שייך לספקית אינטרנט שלך ולא קשור לאיזה רשת שלך (שאתה שמת)....אז כנראה שזה יכול להיות חמור ואתה צריך לתקן את זה ,אני הייתי מתקן. במידה ויש בעיה אפשר לשחזר.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים היה את זה לחבר שלי והוא סרק את המחשב עם ספיסוויפר וזה נעלם....ובצירוף מקרים מטורף...אתה החבר הזה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.