פורסם 2005 במרץ 2820 שנים רק חבל שלא צילמת פולקסווגן באמת ,אלא מאזדה אני לא צילמתי את התמונה הזאת ...
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מחבר באיחור קל של שנתיים כמעט ...האם דעותיכם השתנו ?האם עדיין הייתם עושים את מה שעשיתם לפני שנתיים כשלא היה לכם מה לעשות גם היום ?או שהייתם עושים משהו אחר ?מה הייתם עושים לפני שנתיים , אם הייתם היום מסתכלים שנתיים אחורנית , האם הייתם משנים את מה שעשיתם אז אם לא היה לכם בזמנו מה לעשות ?
פורסם 2008 במרץ 917 שנים מה פתאום, אלו היו השנתיים וחצי היפות בחיי...ב3 כיפאק-היי לצה"ל !123.....!!!!!
פורסם 2008 במרץ 917 שנים נכנס לפה,מנסה לעזור למי שאני יכול, מחפש תרדים הזויים [בזמן האחרון כבר לא צריך לחפש]. קורא מכל מיני דברים.יוצא מהבית, נפגש עם חברים בעיקר.משחק ברשת.משחק באינטרנט.וגם ככה אני כל יום חוזר ב15:30 או 16:30.
פורסם 2008 במרץ 917 שנים חיחיחי אני מצאתי איזה דביל בלי פיירוואל שקל רצח לפרוץ לו, בנתיים העתקתי את כל התוכן שלו למחשב שלי אחר כך אני אראה מה יש שםמי שרוצה זה 127.81.16.131נתנו לי את האיפי שלו במירק, הרשת הזאת של ההאקרים!
פורסם 2008 במרץ 917 שנים אני לא אעשה היום אם לא יהיה לי מה לעשות את מה שהייתי עושה לפני שנתיים אם לא היה לי מה לעשות.....לזה מעליי, חלש :<
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים 1- תוריד VeohTV2- תכניס מילה מסוימת שקופצת לך לראש או קשורה למשהו שאתה אוהב.3- תמיד, אבל ת-מ-י-ד בין תוצאות החיפוש תהיה סדרה, כלשהי. תתחיל לראות אותה.4- ?????5- Proffit!מצאתי ככה כבר מעל 10 סדרות שאני עדיין רואה.או אפשרות שניה:תיכנס ליוטובתמצא סרטון שמשעשע אותךתלחץ על קישור לסרטון אחר שמופיע באותו עמוד.אפשר להעביר ככה שעות.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים הייתי מחפש תוכנית נורמלית בטלוויזיה .. כמובן שזה נדיר למצוא תוכנית כזאת .. במיוחד בשעות הלילה .. מרוב שעמום אני רואה עכשיו ''טופי והגורילה - 6. רייטינג'' :-\ ננסה להפיג את השעמום בשיטוט באינטרנט .. כמו שהציעו לדוגמא ב- youtube .. קצת בYnet ואממ לא יודע .. אני לא צילמתי את התמונה הזאת ... חח הרגת אותי עם התמונה הזאת .. אהבתי
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים יש פה בעצם בעיה לוגית - אם לא היה לי מה לעשות, אז לא הייתי עושה כלום. אבל אם הייתי עושה משהו כי אין לי מה לעשות אז יש לי מה לעשות מלתחילה, ואז כל השאלה הזו מתבטלת לוגית!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.