פורסם 2005 במרץ 2520 שנים או פותח תרד בתור נציג של אינטל שהמכירות שלהם נפגעו כי בפורום מסויים ממליצים לרוב על AMD.אינטל דיווחה כי תרוויח 100000 שקל פחות בגלל הפורום הנל.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים אם אני,פבל, ועוד שלושה אנשים לא נקנה קולה ביום ראשון בסופר אז קוקה קולה תדוויח על ירידה במחירות של 25 שקל השבוע?
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר אני אישית לא שותה קולה .... אבל אני מכור בצורה קשה לפאנטה שוקטה , ימח שמה .מה שכן , אני טוען לאי שפיות זמנית מתמשכת .邪惡的浣熊將統治世界
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אני אישית לא שותה קולה .... אבל אני מכור בצורה קשה לפאנטה שוקטה , ימח שמה .מה שכן , אני טוען לאי שפיות זמנית מתמשכת .邪惡的浣熊將統治世界לא נורא ,יהיה בסדר :jump1:
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אני אישית לא שותה קולה .... אבל אני מכור בצורה קשה לפאנטה שוקטה , ימח שמה .מה שכן , אני טוען לאי שפיות זמנית מתמשכת .邪惡的浣熊將統治世界עכשיו שאני חושב על זה.. גם אני שונא קולה/שתיה מוגזת (ובעיקר קולה), אתם יכולים לצעוק עלי כמה שאתם רוצים אבל קולה זה מים עם גזים וצבע מאכל ומשהו שאמור להיות מיץ ענבים שלא הצליח לו
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים תחזרו לנושא... מדליק טלוויזיה ורואה MTV או VH1 או HOT DJ ספאם תחזרו לנושא....כל הדיון הזה זה ספאם אחד גדול!!!!!
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים רואה טלוויזיה\ DVD משחק במחשב שומע שיריםשולח SMS למישהו נרגילה אצל חבריםמוריד סמלים לפולקסווגן
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אם כבר אני עונה ברצינות אז-לשחק PRO EVOLUTION SOCCER לשבת בפאב משהו ,להסתובב בטיילת,טלויזיה מאוחרת בלילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.