פורסם 2005 במרץ 2420 שנים הולכים לישון, קורא איזה מאמר טוב. אחלה של שאלה לדיון, תעלו עוד ת'רדים כעלו.
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים רואה את אחד מהסרטים הרבים ששמורים אצלי על המחשב ועוד לא ראיתי... או רואב את אחד מהפרקים של אחת הסדרות האהובות עלי ששמורות אצלי במחשב
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים 1.קופץ על כסא ושר עמבה עמבה2.סופר עד מיליון3.מנסה להבין אישה4.משחק WOW5.צופה בחתימה שלי עד שנמאס
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים לוקח עיתון והולך לשירותים.מחפש דברים לעשות בימיםמחפש חייםואוכל צי'טוס כל החיים.וב. החתימה שלך משגעת לי ת'חיים.
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים בעיקר לוגם שתייה מרעננת נראה לי שאני יודע מה אתה (פותח הת'ראד) עושה כשמשעמם -->גורר לספאם.
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים במידה ולא היה לכם מה לעשות , מה הייתם עושים בנידון ?והנה עוד ת'רד הזוי מבית Pafel.אממ.. בעיקרון,קורא כתבות ב ynet או יוצא קצת.
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מביא ביד looks like he's got a royal flash :-X [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים פותח ת'ראד...נראה לי שאני יקרה לו "מה הייתם עושים אם לא היה לכם מה לעשות ?"
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מביא ביד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מנגן כשמשעמם לי או על גיטרה חשמלית או אחד הסינטיסייזרים שלי או פותח ת'רד מטומטם כמו זה (אולי קצת אבל קצת יותר דבילי) או מצלצל לאנשים (סקייפ) מי עירק או סעודיה ומדבר איתם ביפנית או בטורקית ;D מקליט ועושה רמיקס קצר ומהיר ושולח להם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.