עבור לתוכן

"חלונות זה קקה", "חלונות לא יציבה", "צריך להפעיל את חלונות כל יומיים"

Featured Replies

פורסם

יפה שהבנת את זה וזאת המטרה של הדיון.

אבל מסתבר שבאתר הזה יש יותר מטומטמים מאנשים חושבים, לכן התגובות כל כך ירודות.

קח את הכותרת, הכל ציטוטים של ילדונים מפגרים/לינוקסאים שפוטים.

וזה חלונות XP SP2

נו, ומה המטרה שלך ? שהרי ידוע שהאנשים האלו תמיד יגידו את הדברים האלו, כמו שיש FANBOYS של כל דבר אחר (AMD, INTEL וכו'), אבל גם ידוע שהטענה הזאת פחות מחזיקה מים היום, ככה שאין חדש תחת השמש...

אפשר לפתוח פוסט על כל הדברים הברורים מאילו...

פורסם
kwan-medal.jpg
פורסם

לי לא היתה שגיאה בחלונות כבר יותר מחצי שנה.

הפעמים היחידות שהמחשב קורס זה בגלל הכרטיס מסך שיש בו בעיה.

חוץ מזה אני לא זוכר שקיבלתי בחצי שנה האחרונה הודעת שגיאה של הוינדוס.

הWIN קורס רק לאנשים שלא מטפלים במחשב שלהם נכון, זה ידוע.

פורסם

אני מבין מה כל כך רע בדיון הזה.

הבחור העלה נקודה מעניינת - כבר שנים טוחנים את העניין שווינדוס היא מערכת לא יציבה ולינוקס כן.

העובדה היא שXP היא מערכת הפעלה יציבה מאוד ואפשר להפסיק עם הטיעון שלינוקס יציבה וווינדוס לא.

אמנם יש למיקרוסופט קצת עבודה בעניין האבטחה, אבל לזכותה יאמר שיש מעט כותבי וירוסים / תולעים / כולרות שמכוונים לlinux, פשוט כי רוב האנשים עובדים עם ווינדוס.

פורסם

אם תעשו ניסיון קחו שתי משתמשים אותו דבר אחד לינוקס דביאן אחד ווינודס XP SP2 ותשימו כמעט אותו תוכנות אפשר בלינוקס עם wine אבל זה לא משנה !

ותגלשו באותם אתרים אותו דבר ותראו שלינוקס יותר יציב

אבל זה לא ממש משנה כי זה תלוי במשתמש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

למה אתה חושב?

הסיבה היחיד שמערכות של WIN נחשבת לפחות יציבות לדעתי היא בגלל שהם פשוט יותר פופולריות, פשוט הרבה יותר אנשים בלי ניסיון או ידע משתמשים בהם.

תחשבו על זה היום לכל ילד בן 12 מוכרים XP על המחשב החדש.

מצד שני לינוקס היא תוכנה שיותר פופולרית אצל משתמשים יותר מנוסים (לא בגלל שהיא טובה יותר, זה יותר אידיאולוגי מביצועים) ואצל חברות גדוולת (שוב לא בגלל שהיא טובה אלה בגלל המחיר כי לקנות 100 עותקים של XP זה יקר).

אז ברור שיותר בעיות של אי יציבות ימצאו אצל המערכות של WIN.

תשאלו כל בן אדם שיודע מה הוא עושה עם המחשב שלו אם יש לו איזה שהיא טענה נגד הXP בגלל יציבות ותראו שכמעט לא תמצאו.

פורסם

כמו שאמרתי

זה תלוי במשתמש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים