עבור לתוכן

שיפור מראה של אייקונים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשפר את המראה של האייקונים במחשב ישן שלי.

מותקנת על המחשב מערכת ההפעלה Windows 98SE.

יש לי חבילת אייקונים (קבצי ico) מקצועית ברמה גבוהה בפורמט של Windows XP, עם צלליות ושקיפות חלקית.

באמצעות tweak, שיניתי את גודל האייקונים במחשב מ-32X32 ל-48X48.

החלפתי את האייקונים הישנים במחשב באייקונים החדשים, אבל הבעיה היא ש-Windows 98 לא יודע להציג צלליות ושקיפות חלקית כמו Windows XP (מישהו יודע אם Window 2000 יודע?), כך שחלק מהאייקונים נראים בצורה משובשת (רקע שחור במקום שקיפות חלקית), ואייקונים אחרים (בגודל של 48X48) משתבשים כאשר לוחצים עליהם עם העכבר.

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ל-Windows 98SE ול-Windows 2000 Professional SP4 להציג אייקונים כמו Windows XP?

שאלה נוספת:

לפעמים ה-Windows Icon Cache במחשב שלי משתבש ומחליף אייקונים של יישומים מסויימים באייקונים של יישומים אחרים. כדי לתקן את זה צריך לאתחל את המחשב או להשתמש בתוכנה שבונה מחדש את ה-Icon Cache. יש לי תוכנה חינמית קטנה וקלה RefreshEm שקישור שלה נמצא ב-Quick Launch. כשמפעילים את התוכנה היא בונה את האייקונים מחדש ברקע (בלי לפתוח חלון ובלי לבחור בשום דבר) וכשהיא מסיימת היא יוצאת מהזיכרון אוטומאטית. הבעיה עם התוכנה הזאת היא שהתוכנה מחזירה את כל האייקונים במחשב לגודל של 32X32, ואז אני צריך להחזיר אותם בחזרה לגודל של 48X48 באמצעות תוכנה אחרת, דבר שמוחק את הזיכרון של Windows לגבי צורת ההצגה של התיקיות.

מישהו מכיר תוכנה פשוטה וקלה כמו RefreshEm שבונה את ה-Icon Cache ברקע ומשאירה את האייקונים בגודל של 48X48?

פורסם

as for the additional question, i didn't check, but i am pretty sure that tweak ui will perform what you need.

try this program to do your bidding --> "Stardock Iconpackager Enhanced"

good day :)

פורסם
  • מחבר

על מנת לשנות את גודל האייקונים ל-48X48 ולבנות מחדש את ה-Icon Cache, אני משתמש ב-Axialis IconWorkshop 5.0.

אני מחפש תוכנה קטנה וייעודית שעושה את העבודה בלי תפריטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים