פורסם 2005 במרץ 1920 שנים לחבר שלי היו מותקנים 2 וינסודים, עשיתי לו פורמט והתקנתי מחדש את הוינדוסעדיין המחשב מראה שיש לו 2, אבל אחד מהם לא עובד, נכנסתי ל default operation system ובחרתי את הראשוןאבל עדיין אני רוצה למחוק לגמרי את הקודם/המשני.עוד שאלה שיש לי: איפה אני מוצא SERVICE PACK 1a בעברית?
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים עוד שאלה שיש לי: איפה אני מוצא SERVICE PACK 1a בעברית?אתה מתכוון ל Service Pack 2
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים Start >> Control Panel >> System >> Advanced >> Startup and Recovery Settings >> Editתמחק משם את השורה של המערכת שאתה לא צריך.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר Milk-Inc תודה אחי, אבל אולי יש עוד איזה משהו שצריך למחוק? כי גם אחרי הפורמט (הוא היה אמור למצוא וינדוס אחד ולא שתיים)איכשהו הוא מצא את הקודם גם (פירמטתי את D וזה עדיין לא עזר), למה הוא רואה שתיים?ולא, לא התכוונתי לSERVICE PACK 2.*אחרי שמחקתי את השורה הכל בסדר, אני לא מבין למה הוא מצא 2 מלכתחילה
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים אהה אז הבעיה הסתדרה?היו לך שני מערכות הפעלה משום שכנראה היו "שאריות" או משהו ממערכת הפעלה קודמת(אולי ב-HD אחר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.