עבור לתוכן

איך מפעילים את msconfig ב-Windows 2000 Professional?

Featured Replies

פורסם

איך מפעילים את msconfig ב-Windows 2000 Professional?

התקנתי במחשב Windows 2000 Professional בדיסק מפורמט (התקנה נקייה).

אני רוצה להפעיל את msconfig כדי למנוע מתוכנות מסויימות לעלות ב-startup, אבל אני לא מוצא אותו.

על מנת לחסוך בזיכרון בזמן הרצת משחקים כבדים, אני רוצה להסיר מהזכרון, באופן זמני, את כל התוכנות שלא דרושות שעובדות ברקע, לנתק את הכבל של המודם מהכרטיס רשת, ולהסיר זמנית גם את האנטיוירוס (Norton) ואת הפיירוול (ZoneAlarm). יש לי Norton SystemWorks 2005 Premier. כאשר אני מנסה להסיר את הנורטון מהזכרון דרך ה-Task Manager, אני מקבל הודעת שגיאה שהיישום מוגן.

מישהו יודע איך ניתן להסיר מהזיכרון באופן זמני את Norton SystemWorks ואת Norton AntiVirus?

פורסם

אין ב WIN2000

MSCONFIG

אם היית מריץ חיפוש היית מוצא אין ספור תארדים על זה

בכל זאת מחפש בגוגל MSCONIG בשביל וינדוס 2000

אפשר להוריד אותו

פורסם
  • מחבר

msconfig היא תוכנה כ"כ בסיסית, כך שלא שיערתי שהיא פשוט לא קיימת ב-Windows 2000, בייחוד כשאני יודע שהיא כן קיימת ב-Windows XP. אני הנחתי שב-Windows 2000 יש לה שם אחר או שמשהו לא בסדר ב-Windows שלי.

בכל אופן, הורדתי אותה מהאתר http://www.perfectdrivers.com/howto/msconfig.html.

מישהו יודע איך מסירים את Norton AntiVirus 2005 מהזיכרון (אני מניח שיש לו כמה הליכים שאני לא יודע איך קוראים להם) באופן זמני, בלי להתעסק עם ה-msconfig ולאתחל את המחשב, או לצורך העניין כל הליך שה-Task Manager אומר שהם מוגנים?

מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4 באנגלית.

פורסם

מישהו יודע איך מסירים את Norton AntiVirus 2005 מהזיכרון (אני מניח שיש לו כמה הליכים שאני לא יודע איך קוראים להם) באופן זמני, בלי להתעסק עם ה-msconfig ולאתחל את המחשב, או לצורך העניין כל הליך שה-Task Manager אומר שהם מוגנים?

בעיקרון, נראה לי שאם אתה עושה קליק ימני על הצלמית של ה-Norton ועושה Disable זה מפסיק לצרוך CPU, אבל אם אתה בכל זאת מתעקש, כנס ל-Control Panel->Administrative Tools->Services ושם תעשה Disable לכל תהליך של Norton או Symantec.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון, נראה לי שאם אתה עושה קליק ימני על הצלמית של ה-Norton ועושה Disable זה מפסיק לצרוך CPU, אבל אם אתה בכל זאת מתעקש, כנס ל-Control Panel->Administrative Tools->Services ושם תעשה Disable לכל תהליך של Norton או Symantec.

אם אני בוחר בצלמית של Norton AntiVirus באפשרות Disable, הוא לא מבצע Auto Protect, אבל הוא עדיין נשאר בזיכרון. אני רוצה להסיר אותו מהזיכרון באופן זמני (כמו ב-Task Manager של Windows 98), אבל שהוא יעלה מחדש לאחר אתחול של המחשב.

ביצוע Disable להליכים של Norton ב-Services מסירה אותם מהזיכרון בלי להסיר אותם מה-Startup?

איך אני מזהה את ההליכים של Norton (יש לו הליך אחד שמתחיל ב-nav והליכים נוספים שאני לא מזהה)?

אין דרך פשוטה יותר להכריח את ה-Task Manager של Windows 2000 Professional לעשות Terminate להליכים מוגנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים