פורסם 2002 ביולי 723 שנים דמיינו לעצמכם ... לנשק את ערפאת ... עם הזיפים שלו , וכל הג'פה בפנים שלו .... טוב יאשימו את החיילים הישראליים שלא מעבירים לו קצף גילוח .טוב יש לי אתגר: מי שמוכן לנשק את ערפאת יקבל geforce 4 ti-4600 של חברת Msi . מה דעתכם . אני מוותר .
פורסם 2002 ביולי 723 שנים דמיינו לעצמכם ... לנשק את ערפאת ... עם הזיפים שלו , וכל הג'פה בפנים שלו .... טוב יאשימו את החיילים הישראליים שלא מעבירים לו קצף גילוח .טוב יש לי אתגר: מי שמוכן לנשק את ערפאת יקבל geforce 4 ti-4600 של חברת Msi . מה דעתכם . אני מוותר .גם אני אוותר על הכבוד המפוקפקאיייייייייכס
פורסם 2002 ביולי 723 שנים אני הייתי מוכן, מה לא עושים בשביל כרטיס מסך חדיש.אחרי הכל מצד ריאלי זה כמו לנשק כל זקן מגעיל רקמה חייה (דוחה אומנם).בכל מקרה צריך להוסיף אפשרויות.אני הייתי מחכה שיקבל התקף לב.
פורסם 2002 ביולי 723 שנים אני הייתי מוכן, מה לא עושים בשביל כרטיס מסך חדיש.אחרי הכל מצד ריאלי זה כמו לנשק כל זקן מגעיל רקמה חייה (דוחה אומנם).כן, רק שהוא זקן מגעיל טרוריסט עם דם של מאות ישראלים על ידיו
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אני הייתי מוכן, מה לא עושים בשביל כרטיס מסך חדיש. אל תשכח את הBanner של Hwzone
פורסם 2002 ביולי 823 שנים כן, רק שהוא זקן מגעיל טרוריסט עם דם של מאות ישראלים על ידיואל תגזים, זה לא מאות, רק אלפי.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים כן, רק שהוא זקן מגעיל טרוריסט עם דם של מאות ישראלים על ידיואל תגזים, זה לא מאות, רק אלפי.אם תוסיף את הערבים שערפת רצח ,אז אולי תגיע למספר עם 6-7 ספרות.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים כן, רק שהוא זקן מגעיל טרוריסט עם דם של מאות ישראלים על ידיואל תגזים, זה לא מאות, רק אלפי.אם תוסיף את הערבים שערפת רצח ,אז אולי תגיע למספר עם 6-7 ספרות. ואם לא נעצור אותו עכשיו נגיע גם ל8 ספרות (למרות שלא נראה שיש כזו כמות של אנשים בעולם.... לא בעצם בעולם יש 10 ספרות)
פורסם 2002 ביולי 923 שנים כן, רק שהוא זקן מגעיל טרוריסט עם דם של מאות ישראלים על ידיואל תגזים, זה לא מאות, רק אלפי.אם תוסיף את הערבים שערפת רצח ,אז אולי תגיע למספר עם 6-7 ספרות. ואם לא נעצור אותו עכשיו נגיע גם ל8 ספרות (למרות שלא נראה שיש כזו כמות של אנשים בעולם.... לא בעצם בעולם יש 10 ספרות)בעולם יש בסביבות ה-7 מיליארד אנשים...
פורסם 2002 ביולי 923 שנים כן, רק שהוא זקן מגעיל טרוריסט עם דם של מאות ישראלים על ידיואל תגזים, זה לא מאות, רק אלפי.אם תוסיף את הערבים שערפת רצח ,אז אולי תגיע למספר עם 6-7 ספרות. ואם לא נעצור אותו עכשיו נגיע גם ל8 ספרות (למרות שלא נראה שיש כזו כמות של אנשים בעולם.... לא בעצם בעולם יש 10 ספרות)בעולם יש בסביבות ה-7 מיליארד אנשים...נכון 7 מיליארד זה 13 ספרות ולא 10 טעות שלילמרות שלמיטב זכרוני יש יותר בכוון של 6 מיליארד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.