עבור לתוכן

בלתי אפשרי לעלות מתח בלוח של אסוס!עזרה.

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו עשיתי אוברקלוק בלי לעלות מתח אבל אתמול כשחיפשתי מאיפה לעלות מתח פשוט אין לי בביוס מאיפה....ואני רציני לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם......פשוט אין VCORE או משהו שדומה לזה אלא רק אפשר לעלות מתח לזכרונות ולAGP וזהו אין מאיפה לעלות את המתח (שאלתי תטכנאי של המחשב הוא אמר לי שבלוח הצפציפי הזה הם לא נתנו אפשרות לאובר קלוק גדול או בכלל לאובר קלוק למרות שהגעתי ל3.0 והמחשב יציב אני רוצה להגיע ליותר אבל אני חייב לעלות מתח יש לי לוח עם ציפסט 655TX של אסוס הדלוקס......עשו טובה תעזרו לי כי קניתי כבר קרור ומארז חדש כדי שאני יוכל להגיע ליותר......תודה .

נ.ב

ואם אפשרי לעלות בלוח מתח אולי תראו לי תמונות בדיוק מאיפה כי אני לא מצאתי בביוס(אני יודע אנגלית חלק כי זאת שפת אם ולא מצאתי איפה לעלות מתח)תודה לעוזרים !! :xyxthumbs:

פורסם

advanced

free jamper configuration

יש לך ai tuner תעביר אותו ל by spd או standdard שם זה אמור להופיע לך אם זזה מאופשר.

פורסם
  • מחבר

לא שאלתי איך לעשות אובר קלוק שאלתי איך מעלים מתח...!?! :nono:

אני כבר מיואש חיפשתי גם היום ואין פשוט אין משהו שמעלה את המתח ניסיתי הכל..... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תראה ככה נראה בדיוק הביוס של הלוח אבל אין לי את הVCORE הזה יש לי רק את ה3 האלה שלמטה הAGP הזכרונות וה0.1 משהו כזה פשוט אין לי את זה מוזר ביותר רק שלשום שמתי לב .........איך חברה כמו אסוס לא שמה לי בביוס אפשרות לעלות את המתח.....אוףףףף.....שמישהו יעזור בחייאת אני רוצה להגיע לפחות 3600 כבר קניתי קירור והכל אבל אני חייב לעלות מתח ואני מנסה הכל....זה קשור לספק אולי?

מישהו יודע אולי למה זה ככה?

פורסם

הביוס שלך מעודכן?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה שאתה עונה....... :xyxthumbs::yelclap:

כן הביוס מעודכן!.....פשוט אין בכל הביוס הזה משהו שמוזכר בו VCORE או משהו של המעבד שאפשר לעלות בו את הוולטים..... :nixweiss:(תגיד אולי אני יעלה את המתח של AGP שיש לי שם כי רק שם יש מתח של 1.50 1.60 1.70 1.80 שדומה למתח של מעבד אבל אני יודע שAGP הוא בעצם של הכרטיס מסך ככה שאני לא יודע......אולי יש דרך אחרת דרך תוכנה או משהו שאפשר לעקוף את הביוס ולעלות ממנו את המתח למעבד (וזה קשור בצורה כלשהיא לספק במקרה??)תודה. :xyxthumbs:

פורסם

זה לא קשור לספק

יש משהו כנראה שאתה מפספס

איזה מצב להעביר לMANUAL או משהו בסגנון

אולי זה ג'מפר בלוח (למרות שקשה לי להאמין) שפותח לך את האופציות האלה

פורסם

ניסית להוריד ביוס מהאתר של אסוס ולצרוב אותו מחדש?

פורסם
  • מחבר

כן עידכנתי לגרסה הכי חדשה.....פשוט אין וגם באתר של אסוס לא מוזכר משהו לגבי זה אפילו במניואל של הלוח לא מוזכר לי VCORE אתם מאמינים...!!יכול להיות זה גאמפר שצריך לכוון משהו כזה ...?

ותיתייחסו לשאלה שלי בקשר ל אם אפשר לעלות מתח דרך תוכנה מסויימת או משהו מסויים שיכול לעקוף את הביוס (אני שמעתי פעם על דבר כזה....)??!?!?!

תודה באמת שאתם עוזרים לי ......! :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

יש תוכנות כמו CLOCKGEN שמאפשרות שינוי מתח

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי קישור...(והם באמת עובדות?) :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים