פורסם 2005 במרץ 1420 שנים אז ככה עשיתי הכל לפי המדריך הזה http://www.guides.co.il/windows.php#guide3 בסוף המדריך כתוב איך לחזור לאקספלורר הרגיל להיכנס לתיקיה windows ולקובץ system.ini ולחפש בתוך הקובץ את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe ולשנות אותה ל shell=explorer.exe בשביל שיחזור לקדמותו אבל אני בכלל לא מצאתי את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe אצלי כתוב משהו אחר עוד משהו עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעת שגיאה ורשום: הכותרת היא: מערכת משנה של ms-dos של 16 סיביות c:\windows\ui\biosctl.exe c:\windows\system32\autoexec.nt קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows microsoft לחץ על סגור בכדי לסיים את פעולת היישום והקובץ autoexec.nt לא נמצא במחשבמה עושים???
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים א) אצלי כתוב משהו אחר , מה כתוב?ב)ראיתי שב-SYSTEM.INI הזה אצלי יש איזה משהו שקשור ל-16 ביט, מן פיסקה כזו, אולי שינית שם משהו ובגלל זה קיבלת את ההודעת שגיאה? ??? ג)איפה בדיוק התקנת את התוכנה באיזה ספריה? כמה כוננים יש לך? ושלא יהיה איזה בילבול עם מערכת קבצים של מערכת הפעלה אחרת אולי שמותקנת אצלך. עריכה: ראיתי, אצלי לפחות, שיש SYSTEM.INI.BACKUP, תוכל לנסות להשתמש בו (בזה שנמצא אצלך), אבל רק אחרי שננסה לפתור את זה בדרך אחרת. ניסית להסיר את התוכנה הזו?
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר ב)ראיתי שב-SYSTEM.INI הזה אצלי יש איזה משהו שקשור ל-16 ביט, מן פיסקה כזו, אולי שינית שם משהו ובגלל זה קיבלת את ההודעת שגיאה? גם אצלי רשום משהו כזהובסוף הכל הסתדר לפני שהתקנתי את זה עשיתי גיבוי לכונן cואז שחזרתי אבל אני חושב שעדיין יש בעיה היום אני אבדוק .הכל הסתדר תודה בכל זאת. ;D
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר הבעיה הזאת חזרהיש הודעת שגיאה ורשום: הכותרת היא: מערכת משנה של ms-dos של 16 סיביות c:\windows\ui\biosctl.exe c:\windows\system32\autoexec.nt קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows microsoft לחץ על סגור בכדי לסיים את פעולת היישום והקובץ autoexec.nt לא נמצא במחשבמה עושים???
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים תעתיק את הקובץ autoexec.nt ןconfig.ntמהתיקייה C:\Windows\Repair לתיקייה C:\Windows\System32זה אמור לתקן ת'עניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.