פורסם 2005 במרץ 1320 שנים שלום לכולם עד היום היה לי מחשב p4 (שמופיע עדיין בחתימה למטה ,שתתעדכן בקרוב)היום רכשתי בסוף לוח של asus a8n-sliלא היה dfi במלאי ב י.א.ד (נסעתי עד לשם..:\ ולא יכולתי לחכות בלי מחשב יותר )זכרונות 2X512 של a-data 400mhzומאוורר של זלמן 7700cu (לא כל כך קשור אבל גם את זה רכשתי היום)מעבד 3200+ ווינצסטרכ.מסך זמני של גיגה בייט 6600 רגילהדברים שנשארו לי לקנות הם מארז צ'יינברו...וספק tagan 420אני רוצה להגיד שזאת הפעם השניה בחיי שיש לי amd הפעם הראשונה הייתה לפניי כ 7 שנים ולא הייתי כל כך מרוצההיום אני יכול להגיד בלב שלם שאני ממש מרוצה מהקניהואין כמעט מה להשוותממש טוב לחזור ל amd הפעם..:]מרוצה ממש
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים למה זיכרונות 400MHZ? למה לא לקחת משהו איכותי וזיינת את המערכת בOC?אם אתה לא מתכנן OC על הAMD זה ביזבוז של כסף.. היית יכול לקנות גיגה זיכרון לאינטל ומערכת קירור מים/אוויר טובה והיית משיג ביצועים עדיפיםואיזה כרטיס מסך אתה מתכנן לקנות אחריי ה6600?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים תשמע ההבדל בין Asus A8N-SLI לבין ה DFI LP UT nF4 הוא שמיים וארץ לאוברקלוקואני מניח שאתה תעשה אוברקלוק כי אחרת למה ללכת בכלל על DFI?וגוף קירור Zalman 7700-CU הוא לא משתלם לךעם אותם ביצועים כמו AlCu רק משקל הרבה יותר גבוה
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר למה זיכרונות 400MHZ? למה לא לקחת משהו איכותי וזיינת את המערכת בOC?אם אתה לא מתכנן OC על הAMD זה ביזבוז של כסף.. היית יכול לקנות גיגה זיכרון לאינטל ומערכת קירור מים/אוויר טובה והיית משיג ביצועים עדיפיםואיזה כרטיס מסך אתה מתכנן לקנות אחריי ה6600?אני כן מתכנן oc על המערכת בינתיים לא עד שאני לא ישלים את הקניה הכוללת שלי אני מתכנן להביא כרטיס מסך של גיגה בייט 6600gt 256mbבכל אופן האינטל התחיל לעצבן אותי כבר אחריי כל השנים האלה ורציתי לנסות משהו קצת אחר (amd)ואני שמח שעשיתי זאת..תשמע ההבדל בין Asus A8N-SLI לבין ה DFI LP UT nF4 הוא שמיים וארץ לאוברקלוקואני מניח שאתה תעשה אוברקלוק כי אחרת למה ללכת בכלל על DFI?וגוף קירור Zalman 7700-CU הוא לא משתלם לךעם אותם ביצועים כמו AlCu רק משקל הרבה יותר גבוהאני יודע שההבדל בינייהם הוא שמים וארץ אבל נראה לי שרק במתח לזיכרון לא? מקסימום אני יקנה בוסטר של oczבנוגע למאוורר זה בסדר קניתי אותו בתור דילר..לא עלה לי הרבה..וזה לא כל כך אותם ביצועים ראיתי בנצ'מרקים..
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אי אפשר להגיע יותר מדי רחוק עם ADATA 400MHZ אתה יודע..ומ6600 ל6600GT? למה קנית את ה6600GT מההתחלה?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים ה6600 עלה לי 550 שקלוה gt עולה לי 1500 שקל עם 256 זיכרון..צר לי לאכזב אותך..אבל אין 6600GT עם 256..!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.