עבור לתוכן

Project IAF**עדכון 8\10 עמ' 7**

Featured Replies

פורסם

עבודה ממש טובה!

כל הכבוד :yelclap:

• תגובות 73
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה עבודה של כרסומת???

כרסומת? huh?!?

ושאלה קטנה, איפה קנית את הMESH?

מוכרים באופיס דיפו וכל מיני חנויות למוצרים "משרדיים" פחים בגודל של "פח לחדר" בתצורת Mesh, במקום "סתם" מתכת הם בנויים מ-Mesh.

חרטת קווים כפולים?

ז"א קו ליד קו בכנף למשל,או שזה סתם נראה ככה?

ווכשזה לא מואר זה נראה נקי ככה או שפחות ורואים בתוך החריטה טיפה הבדלים גובה וכאלה?

אכן, הקווים "כפולים".

זה נקי מאוד גם שזה מואר וגם שזה לא מואר; יש כמה הבדלים קטנים וממש (ממש) מזעריים.

אגב, טיפ לחורטים על פרספקס, לי מאוד עזר לחרוט מעגלים קטנים באיזורי החריטה (כמו בחוברות שמקבלים שעולים לכיתה א', להעביר את הקו בין הנקודות) ושיש לך כבר הרבה נקודות אפשר לראות את ה"תוצאה" הסופית בראש, מומלץ לנסות :xyxthumbs:

שמסיימים לחרוט המגלים האלו כמעט ובלתי נראם, במיוחד כאשר הם מוארים.

רב תודות לכל מי שאהב :cool2:

פורסם

מדהים-אבל כמה שאלות...

א. איך הרכבת את הפרספקס החדש? פשוט העפת את הקודם עם ה-Z ולקחת חדש והברגת לדלת?

ב. יש לי אותו מארז-איך אני יכול לקצץ את הגרילים המעפנים האלה כשחומרת המחשב בפנים-זה אפשרי בכלל?

באמת אחלה עבודה על הדלת...מאוד מרשים....אם תשאל אותי אולי שווה לך לנסות לחתוך בפאנל הקידמי עיגולים יפים בול מול המאווררים ולשים שם מאווררי לד כתומים....ייתן אפקט מגניב...

פורסם

:yelclap:

נראה מדהים!

מתי רואים את זה בגלריה?

פורסם

עבודה יפה מאוד.

תגיד מה זה IAF?

פורסם

עבודה יפה מאוד.

תגיד מה זה IAF?

זה כמובן Israel Air Force

חיל האוויר!

פורסם

מדהים,

פשוט עבודה פטריוטית ויפה :xyxthumbs:

בהצלחה בהמשך הדרך... :ylsuper:

פורסם

פרוייקט של פטריוט אמיתי.

פורסם
  • מחבר

מדהים-אבל כמה שאלות...

ב. יש לי אותו מארז-איך אני יכול לקצץ את הגרילים המעפנים האלה כשחומרת המחשב בפנים-זה אפשרי בכלל?

באמת אחלה עבודה על הדלת...מאוד מרשים....אם תשאל אותי אולי שווה לך לנסות לחתוך בפאנל הקידמי עיגולים יפים בול מול המאווררים ולשים שם מאווררי לד כתומים....ייתן אפקט מגניב...

א'. פחות או יותר, חתכתי את ה"Z", לקחתי את הפרספקס החדש סימנת את הנקודות שבהם הברגים אמורים להתברג וחררתי אותם.

ב'.בעזרת Dremel, ראה פוסט ראשון

פורסם

נראה טוב מאוד! כל הכבוד :xyxthumbs:

מדהים-אבל כמה שאלות...

אתה יכול לכסות את החומרה ואת איזור העבודה עם מטליות לחות (המחשב כמובן מנותק מחשמל) ולהרטיב ממש קצת את המקום שאתה חותך, זה ימנע פיזור של הנשורת והשבבים שכן יעופו ודבקו למטליות הלחות... ככה לפחות אני עשיתי ולא היו לי שום בעיות...

העיגולים לא מתאימים לקונספט של הפרוייקט... זה פשוט לא מתאים :nixweiss:

פורסם

נראה טוב מאוד! כל הכבוד  :xyxthumbs:

אתה יכול לכסות את החומרה ואת איזור העבודה עם מטליות לחות (המחשב כמובן מנותק מחשמל) ולהרטיב ממש קצת את המקום שאתה חותך, זה ימנע פיזור של הנשורת והשבבים שכן יעופו ודבקו למטליות הלחות... ככה לפחות אני עשיתי  ולא היו לי שום בעיות...

העיגולים לא מתאימים לקונספט של הפרוייקט... זה פשוט לא מתאים  :nixweiss:

צודק-רק עכשיו חשבתי לעצמי שלעשות חורים עגולים בפאנל הקידמי עם פתחי האוורור היה יוצא מכוער מוות :screwy:

בכל מקרה-אני חושב שעדיף לי לנסות לסגור כמעט הרמטית את האזור כי אחרת אני מסתכן מאוד...אולי יש לך רעיון שלא כולל שימוש בדרמל? איזה פלייר או משהו?

פורסם

עבודה מקצועית מאוד. ^-^

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :xyxthumbs:

אולי יש לך רעיון שלא כולל שימוש בדרמל? איזה פלייר או משהו?

אפשר להשתמש במקדח כוס, הייתי ממליץ לך לקחת אחד של 78mm ולא 80mm, גם ככה הרווח שבין מאוורר למאוור (בייחוד ב-Front) קטן מאוד.

פורסם

גם מקדח כוס יוצר שבבים (והוא יקר רצח...)

אפש להשתמש במספרי פח, אבל זה עבודה קשה...

פורסם

עבודה מצויינת, החריטה מעולה.

יש לי שאלה, איך אני מפרק את החוטים של המולקס? זה לא לצורך מודינג, פשוט יש לי מולקס שהחיבורים שלו התרחבו מידי ואני רוצה להקטין אותו.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים