עבור לתוכן

[עזרה] זיהוי מעבד וקניית מעבד חדש

Featured Replies

פורסם

כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו.

כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים.

עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?!

האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו?

ולשאלה אחרת,

אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon 3000+/3200+ S-939 .

אני יודע שעכשיו מגיעה הטכנולוגיה החדשה - Venice. האם לחכות לה או לא? האם ההבדלים משמעותיים בין Venice ל - Winchester?

האם ה Venice תחליף את ה Winchester? האם זה ישפיע על המחירים, שכרגע מוזלים מאוד? (3000+ S-939 עולה בKSP כ 790 ש"ח).

תודה מקרב לב.

פורסם

אתה צריך להעלות את הבאס שלך מ100Mhz ל133Mhz

פורסם

תראה, אין דברים מ-מ-ש חשובים בווניס, היא תביא תמיכה בסט הפקודות SSE3 ובקר הזכרון ישפור כך שהוא לא יוריד את המהירות לDDR333 כשמשתמשים ב4 סטיקים של זכרון..

פורסם
  • מחבר

חחח, תודה לכם, ואני לא מאמין.

אני שמתי לב פתאום בתכנות שלי שהמעבד עובד על 100 במקום על 133 ואני כזה "WTF??!" ישר הלכתי וסידרתי את זה והכל הסתדר=]]

ובקשר לVencie , המחיר ישתנה שהוא יגיע?

פורסם

הVenice יחליפו את הדגמים הנוכחיים, הם אמורים להימכר באותו מחיר

אבל סמוך על החנויות בארץ שהם יעלו יותר

פורסם

ברור שהם יחליפו...זה כמו שהלך לו מהר מאוד הNEWCASTEL ל939..!!..

פורסם

הNewcastle ל939 לא הלכו לשום מקום, הדגמים שנמכרים היום הם בדיוק הדגמים שנמכרו ביום שהסוקט יצא

פורסם

הNewcastle ל939 לא הלכו לשום מקום, הדגמים שנמכרים היום הם בדיוק הדגמים שנמכרו ביום שהסוקט יצא

לא נמכרים הרבה...הוינצסטר בא...והניוקסטל עף לפינה..!!..

זה מה שיקרה עם הויניס..!!

פורסם

זה שאף אחד לא קונה זה עניין אחר

אבל AMD מוכרים בדיוק את אותם הדגמים של הNewcastle כמו קודם

פורסם

זה שאף אחד לא קונה זה עניין אחר

אבל AMD מוכרים בדיוק את אותם הדגמים של הNewcastle כמו קודם

סתם שאלה...AMD עדיין מייצרת אותם??..

לא נראה לי...כי עכשיו הם מייצרים את הויניס...

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהם עדיין מייצרים, אבל המון המון המון המון המון חנויות קנו סטוקים שלמים של זה לכן יש עוד המון בשוק.

פורסם

AMD עוד לא הוציאה אף ליבה מייצור

אפילו ה754 עדיין מיוצרים בהמוניהם

פורסם

AMD עוד לא הוציאה אף ליבה מייצור

אפילו ה754 עדיין מיוצרים בהמוניהם

754 הפך לסמפרון...

פורסם

אז?

AMD עדיין מייצרת את ה2800-3700+

ה754 הוא גם הסוקט של הTurion אם זה העניין

פורסם

אז?

AMD עדיין מייצרת את ה2800-3700+

ואללה??...

ואת הXP??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים