פורסם 2005 במרץ 1220 שנים שלום לכם, יש לי בעיה... אתמול המחשב שלי החדש פתאום עשה לי רסטרט.... נדלק מחדש עולה לווינדוס, 2- 5 דקות שוב מאתחל וכן הלאה וכן הלאה... מחשב חדש (3 חודשים) ויינדוס אקספי סרביספק 2 המחשב עושה ריסטרט כל 2-4 דקות סרקתי עם: פנדה 2005, נוד32 , קפרסקי , ספיבוט דסטרוי, אדאוור, וספיי סויפר, והעובדה היותר מענינית זה שהתקתי ווינדוס מחדש וזה עדיין אותה הבעיה והמחשב לא מתחמם בדקתי בביוס אגב זה זה קורה גם במצב בטוח נ-ב הספק לא עושה רעש יש לכם אולי מושג מה הבעיה יכולה להיות ?!
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים לקבלת עזרה,הוסף את קבצי ה-mini dump שבתיקייה:systemroot/mini dumpהsystemroot מציין את תיקיית הווינדוס.הוסף את שלושת קבצי ה-dump האחרונים.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר יש ל בספריה הזו רק קובץ אחד: הוספתי אותו לקובץ זיפ והעלתי אותו כדיי שתוכל להוריד אותו
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים לדעתי - ntoskrnl.exeאתה מוזמן לחכות לתגובות נוספות של בכירים ממני בתחום שיגידו דעתם.בנתיים אתה מוזמן להריץ חיפוש בגוגל.
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר חבריה תודה רבה לכם, שלחתי להם את זה למעבדה, החליפו ספק, עכשיו הכל טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.