עבור לתוכן

תמונות ראשונות של התשובה של ATI לSLI

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שיש הרבה מקום להתייחסות בלי לדעת מה הביצועים..

נחכה שיצאו הלוחות הללו ואז יהיה אפשר לראות מה הולך.

ד"א זה דיי חסרון שזה בינתיים רק לאינטל..

פורסם
  • מחבר

היי חבר,אני לא מבקר שום דבר,את דעתי אני שומר לעצמי כרגע...

רק רציתי ליידע.

אופס,שכח מהחבר חחח ;D

אה,וד"א לגבי הטענה שלך,אני ממש לא מסכים, ATI buey, בטקטיקה של מהיריות מלחיצות,ניצול מקסימלי של טכנלוגיות קיימות ,מן הראוי לעבוד עם אינטל(בינתיים...) ;)

פורסם

כשחושבים היום על מערכת למשחקים הדבר הראשון שעולה זה A64, אני מניח שאחד הייעודים של הדבר הזה זה משחקים.

פורסם
  • מחבר

זה יכול להתפתח לדיון נחמד,אז כשאתה אומר:

כשחושבים היום על מערכת למשחקים הדבר הראשון שעולה זה A64, אני מניח שאחד הייעודים של הדבר הזה זה משחקים.

האם אתה שוכח את המעבדים החדשים מבית אינטל?(EMT64)

לא הייתי זורק דיעות בלי להסתכל על התמונה הכללית,מבחינתי נכון להיום כל העסק מקבל את תבנית ההX800 - 6800...(מי כמוני יודע :)...)

פורסם

עוד לא קראתי סקירה על סדרת ה600 לעומק, בכל מקרה, לפי מה שאני זוכר הם עדיין לא כאלה טובים..

אני עוד אבדוק את זה..

פורסם

Xpress200/300 לא תומכים בAMR או בSLI מכל צורה שהיא, הדבר היחידי שהם תומכי בו הוא שימוש בכרטיס הOB ובכרטיס הרחבה בו זמנית(לא בעיבוד מקבילי, אלא בתור יציאת ווידאו נוספת בלבד).

פורסם

אז בכלל לא מדובר פה על אותו דבר.. זה גם לא חידוש כזה גדול..

פורסם

אם לא הבנת את הרמיזה, הלוח לא נראה פעיל בתצוגה, מאסוס נמסר שהוא יראה אור בעוד חודשיים(זה הולך להיות יותר) לATi אין שום כרטיס תומך AMR, ואין לה שום ערכת שבבים תומכת AMR. הלוח שנראה זה לוח דמה שנועד כדי להראות נוכחות, הוא לא פעיל פיסית, לפחות לא עם ערכת שבבים תומכת AMR.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים