פורסם 2005 במרץ 1120 שנים האם למעבד של מחשב, יש קרינה? אם יש היא מזיקה? כדאי לישון עם מחשב באותו חדר?מדובר במעבד 1.8 לא פרסקוט.בתודהmanor
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים יש קרינה, כמו לכל דבר שעובר בו זרם,אבל הזרמים שעוברים שם כל כך חלשים שזה לא מורגש ולא משפיע על כלום.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים האם למעבד של מחשב, יש קרינה? אם יש היא מזיקה? כדאי לישון עם מחשב באותו חדר?מדובר במעבד 1.8 לא פרסקוט.בתודהmanorכל זרם חשמלי יוצר קרינה אלקטרומגנטית וגם להיפך, קרינה אלקטרו מגנטיתיוצרת זרם במוליכים, לכן מחשבים נמצאים בתוך מארזים ממתכת (ולא מפלסטיק)שמסוככים על המשתמש ועל הרכיבים, לכן רצוי שמארז מחשב יהיה כולו ממתכתללא חלקי פלסטיק וגם אם מאוד לחוצים על חלון פלסטיק רצוי שהוא יהיה קטן אומצופה בשבכה מתכתית.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר לא נראה לי שהמארז שלי ממתכת מלאה, אך בכל זאת זו קרינה מסוכנת או חלשה מאד?
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים קודם כל, אין צורך לכתוב הכל בכתב מודגש, ישימו לב לזה גם אם זה לא מודגש.דבר שני, יש רכיבים במחשב שפולטים יותר קרינה ויש כאלה שפחות, הספק למשל הוא אחד הרכיבים שפולטים הכי הרבה, בגלל זה יש תקן שרב הספקים החדשים עומדים בו ואין מה לפחד..מה זאת אומרת מתכת מלאה? אני חושב שכל סוק של מתכת מספיק טוב, העיקר שלא יהיה מארז מפרספקס למשל..
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר קודם כל, אין צורך לכתוב הכל בכתב מודגש, ישימו לב לזה גם אם זה לא מודגש.דבר שני, יש רכיבים במחשב שפולטים יותר קרינה ויש כאלה שפחות, הספק למשל הוא אחד הרכיבים שפולטים הכי הרבה, בגלל זה יש תקן שרב הספקים החדשים עומדים בו ואין מה לפחד..מה זאת אומרת מתכת מלאה? אני חושב שכל סוק של מתכת מספיק טוב, העיקר שלא יהיה מארז מפרספקס למשל..איך אני יוכל לדעת עם הספק שלי עומד בתקן הזה? יש איזה סימן או משהו?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים יש קרינה והרבה! אני הרכבתי לתומי את הספק החדש (אנטק 550W) ופתאום היה פיצוץ וכל החדר היה ירוק, איבדתי את ההכרה וממה שאני זוכר הכל היה ירוק, לא יודע בדיוק זה היה מהר, דבר הבא שאני זוכר זה שהתעוררתי בבית חולים, בהתחלה חשבתי שלא קרה כלום וסתם קיבלתי זעזוע מהפיצוץ. אבל לא! אני עכשיו (תם תם תם) מנחם הקשוח!! no man can stop me אני יכול עכשיו לעוף ולנשום מתחת למים ולראות דרך קירות, רק מה לא הבנתי למה יש לי פיפי סגול.. טוב נו לכל גיבור על יש חולשה :-\
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים כן הא? מעניין מה הדבר הבא, שאורניום מעושר הוא פולט קרינה? מי דוחף את השטויות האלה לעם :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.