פורסם 2005 במרץ 1020 שנים dfi lanparty nf4 ultra-dאו MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLIיש לי מעבד amd 3200+ ווינצ'סטרוזכרונות רגילים של a-dataהאובר קלוק שברצוני לבצע הוא מ 2.0 ל 2.5-2.7מה אתם ממליצים? איזה מבין השניים?
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים השאלה העיקרית היא אילו זכרונות אתה מתכוון לקנותאם מדובר ב TCCD הייתי הולך על ה MSI בגלל הפיצ'רים (במיוחד הכרטיס קול)אם לא ,הייתי הולך על הDFI שיכול לתת מתח גדול יותר לזכרונותמבחינת אוברקלוק למעבד לא אמור להיות כמעט (אם בכלל) הבדל ביניהםאבל ההשוואה היא לא כל כך במקוםקודם כל הMSI הרבה יותר יקרדבר שני זה לוח SLI לעומת לוח אולטרה
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר תראה tccd זה לא מה שיהיה לי...:\ לצערי..ה sli לא מפריע לי אני גם ככה לא ישתמש בו השאלה אם חוץ מזה של dfi יש את האפשרות לתת הרבה מתח לזכרונות הוא עושה עוד משהו מיוחד..?יותר יציב?בלי קשר לכסף...לא פונקציה פה...אני רוצה את הלוח הכי טוב שיש...
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים אם אתה לא מתכוון להשתמש בSLI אין סיבה לקנות לוח כזה.אני חושב שמבחינת יציבות לא יהיה הרבה הבדל.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר כן אבל עזוב נגיד ששניהם היו nf4ultraעל איזה מהם עדיף ללכת?ולא צריך יותר מדיי אובר קלוק..
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים ההבדל היחיד שתרגיש זה בזכרונותמתח גבוה יותר לזכרונות אומר יותר מהירות/תזמונים נמוכים יותרהלוח לא יהיה יותר יציב ולא עושה משהו מיוחד
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר אז מה שאתה אומר זה בעצם שאם אני לא רוצה מערכת אובר קלוק של 4.0גיגה למעבדומערכת קירור גז בבית אז ה msi טוב?וכבר כמה מתח אני יכול לתת לזכרונות 2X512 רגילים של a-data?או שכן?
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים גם אם היית רוצה אוברקלוק כבד הוא היה טובאבל המתח לזכרונות זאת תכונה חשובה מאוד (תלוי באיזה זכרון מדובר)
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר 2Xhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6127
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים עם הלוח של DFI שברו את שיא העולם בHTT למעבד....אני הייתי הולך על הDFI..(וזה מה שאני עושה במחשב שאני קונה)...
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר מה הקשר אמרתי שאני לא אובר קלוקר או משהו אני רק רוצה לעשות למעבד שלי אובר קלוק ל 2.5-2.7ולא להתעסק עם זה כל הזמן..:\בכל אופן אם הוא כל כך מומלץ אני ילך עליו..
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אז מה שאתה אומר זה בעצם שאם אני לא רוצה מערכת אובר קלוק של 4.0גיגה למעבדומערכת קירור גז בבית אז ה msi טוב?אני מתנצל מראש על התגובה הבלתי הולמת.MSI = Massively Shit Industriesזאת למרות שהלוח זכה להרבה שבחים ממקורות מאוד מהימנים.אבל... MSI ל A64 - אינו מסוגל לספק מתח מספיק טוב לערוץ ה - AGP במידה ואתה משתמש בכרטיס מסך מהשורה הראשונה.(בהנחה שאתה משתמש ב AGP)תנסה לעשות OC לכרטיס מסך כאשר ה FSB של הלוח מעל 240 וכבר יהיו לך בעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.