עבור לתוכן

INTEL או AMD ? זה הרבה יותר מענין של ביצועים.

מה הפרש הביצועים לטובת AMD צריך להיות בשביל שתקנו AMD 1,047 הצבעות

1. 1. מה הפרש הביצועים לטובת AMD צריך להיות בשביל שתקנו AMD

• +0%, ואני קונה AMD
    • +3%, ואני קונה AMD
    • +6%, ואני קונה AMD
    • +10%, ואני קונה AMD
    • רק INTEL, וויוה לישראל!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אינטל מיצרת ומפתחת מעבדים בארץ עם עובדים כחול לבן בכמה מפעלים ומעבדות בארץ.

ואני בטוח שיש לזה השפעה מסוימת על השיקול של חלק מהקונים בבחירת המעבד.

השאלה שלי היא כמה ההפרש ביצועים בין INTRL ל AMD צריך להיות לטובת AMD כדי שתקנו AMD ולא INTEL.

(בהנהחה שמשווים שני מעבדים במחיר דומה +-)

אני בחרתי ב:

רק 6 אחוז ומעלה לטובת הAMD אני יקונה AMD.

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WTF IS THIS STUPID POLL ?!?!?!?

עם כל הכבוד לפיתוח וייצור בארץ, אני קונה מה שטוב בשבילי מבחינת יחס ביצועים/מחיר (בהתאם לצרכים שלי) וזהו...

גם יש מסכי פלזמה / פלאפונים / מי יודע מה עוד מכשירים עם דברים שפותחו/יוצרו בארץ, לא נראה לי שבמחירים כאלו דברים נכנסים לשיקול...

פורסם
  • מחבר

כל אחד והדעה שלו.

לדוגמה: אני לא יטוס לצרפת או מצריים, אתה כן.

מבין את הרעיון של הסקר?...

פורסם

האמת שלא... ושוב.. למה לבדוק רק מחשבים.. כשאתה קונה מוצרי אלקטרוניקה אחרים, אתה גם בודק עם השבבים הם פיתוח ישראלי או לא ? בטח גם יש לך פלאפון ALPHA כי הוא יוצר בארץ..

אם כבר גם יש סיבות לתמוך ב AMD, מכיוון שהיא UNDERDOG, חיזוק במעמדה, יגרום רק להמשך תחרות בעתיד וכולם יהיה טוב יותר (ואז אולי יהיה להם מספיק כסף לפתוח מפעל פיתוח/ייצור גם בארץ :) :) :) :) סתם מחשבה...).

פורסם

אני אישית קניתי 2 מחשבים מבוססים מעבד של AMD , בגלל המחיר , ולא בכלל אינטל ועובדים כחול לבן , אפילו שדוד שלי עובד באינטל , כסף זה הדבר הכי חשוב... , ובזה AMD לוקחת , ובגדול.

פורסם
  • מחבר

האמת שלא... ושוב.. למה לבדוק רק מחשבים.. כשאתה קונה מוצרי אלקטרוניקה אחרים, אתה גם בודק עם השבבים הם פיתוח ישראלי או לא ? בטח גם יש לך פלאפון ALPHA כי הוא יוצר בארץ..

שני משתדל לקנות דברים MADE IN ISRAEL ולא ללכת ישר על ההכי ברור מבחינת מחיר\תועלת.

למה מעבדים ולא כל דבר אחר?, למה לא?

אתה רוצה לעשות סקר על מוצר אחר, אתה מוזמן, אני חושב שINTEL AMD הם דוגמה מצוינת.

ואם היה לי פלאפון (לא רוצה, מסתדר בלי טוב מאוד) היתי רקנה מתוצרת הארץ, אם הוא היה טוב מספיק.

פורסם

0% שיפור בביצועים ואני קונה AMD.

למה? כי אינטל עושים לי חיים קשים הם מאוד לא אמינים.

ואני גם יותר בקטע של משחקים מאשר קידודים.

ועוד לא ציינתי שAMD הרבה יותר זולים, גרסת ה-64 ביט המקבילהל-32 ביט עולה הרבה פחות ואם לוקחים את שני גירסאות ה-64 ביט ההפרשים עצומים מדיי בשביל לחשוב על הפרסקוט הרותח לעומת הווינצ'סטר/ווניס הקריר ועתיר הביצועים במשחקים.

וזה שזה כחול לבן אני שם זי* מי שיקנה כחול לבן ישלם על זה (גם בחיים שלו אם הוא מעשן נובלס חחחחח....)

פורסם

אינטל עושה לך חיים קשים אבל בכל מקרה אתה 0% קונה AMD?

פורסם

אינטל מיצרת ומפתחת מעבדים בארץ עם עובדים כחול לבן בכמה מפעלים ומעבדות בארץ.

בפעם המי יודע כמה, אינטל כבר מזמן לא מייצרת מעבדים בארץ.

יחד עם זאת אינטל מפתחת בארץ את קו מוצרי הפנטיום M אבל

בניגוד לפנטיום 4 שכיום נקנה בעיקר על ידי מי שלא מבין שעובדים

עליו, הפנטיום M מעבד מוצלח שלא צריך טובות מאף אחד.

מפעלי אינטל בארץ מייצרים מוצרי זכרון בעיקר ומוצרים נוספים אבל

לא מעבדים.

בכל מקרה, אני במחשב חדש קונה רק AMD64, המוצר של אינטל

יקר באופן מגוחך, חם רצח, ובאופן כללי בעל ביצועים פחות טובים.

הייתי שמח לקנות מעבד שיוצר בארץ, ישנה אפשרות שבעתיד המפעל

של אינטל יוסב ל 90 ננו מטר ואפשרות קלושה שאינטל תקים בארץ

מפעל נוסף במקום מפעל שהיא רצתה להקים באירלנד.

בכל מקרה, עד סוף 2005 המשחק היחיד בעיר הוא האתלון 64 והאופטרון,

גם ביצועים, גם איכות (קר), וגם לא יקר.

פורסם

אם יהיו שני מעבדים זהים מבחינת פיצ'רים וביצועים כשאחד מהם מפותח בארץ ואחד בחול - כמובן שאני אעדיף את הישראלי , עדיין אינטל היא המעסיקה הלא ממשלתית השניה בגודלה בארץ (אחרי התעשיה האווירית) והיא תורמת המון למדינה.

אבל יש כרגע שני בעיות :

AMD מיצרים מעבדים יותר מתקדמים וזולים יותר , והמעבדי מיינטסרים של אינטל ממש לא קשורים לארץ (הדותן כן - אבל הוא לא נועד למחשב אישי)

ברגע שיצא מעבד 64 ביט מפיתוח ישראלי במיינסטרים של אינטל אני בהחלט עלול להכניס בשיקולי הקנייה את העניין הלאומי - כרגע אין לי סיבה לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון שהמעבדים הספציפים שאתם קונים יוצרו בארץ.

אבל החברה מעורבת בכלכלה בארץ וזה מה שחשוב.

פורסם

בעקרון הייתי מעדיף AMD בעיקר בגלל הביצועים ובגלל שהוא לא "תנור" כמו הפרסקוט של אינטל ככה שAMD היא הבחירה הכי טובה למעבדי מחשב לפי דעתי..........! :xyxthumbs:

זה שאינטל מייצרת חלק ממוצריה בישראל לא מקנה לה זכות כלשהיא להגיע למחירים כל כך גבוהים וביצועים ממש לא גבוהים לעומת הAMD64BIT שהוא זול מאוד יחסית לאינטל .......נראה כבר.....אם היא לא "תפשל"(חום יתר/ביצועים) עם ה"אקסנון" אז כמובןשאני יקנה אינטל אבל בנתיים AMD.....וגם יש סטיגמה כזאת שאינטל יותר טובים ופחות מתחממים אז בואו אני ינפץ לכם אותה כי זה כבר מזמן לא נכון ! והמצב היום בכלל לא מוסיף לשיווק של אינטל ..... :bash:

פורסם

AMD בתנאי שיש הבדל ביצועים תמורת מכיר טוב...אני לא יגיד שאני נגד אינטל אני דווקה אוהב אינטל אבל כל עוד AMD מייצרת מעבדים יותר איכותים ומתקדמים אני קונה AMD מצדי שנאציים ייצרו AMD כל עוד זה מישתלם בישבילי אני קונה את זה.

פורסם

הגזמתה.

אבל עדיין גם אני עם AMD הייתי קונה מעבד אינטל רק אם הוא היה אותו דבר ואותו מחיר אבל אם הוא עולה יותר ופחות טוב ומיוצר בישראל אני לא יקנה.

פורסם

AMD בתנאי שיש הבדל ביצועים תמורת מכיר טוב...אני לא יגיד שאני נגד אינטל אני דווקה אוהב אינטל אבל כל עוד AMD מייצרת מעבדים יותר איכותים ומתקדמים אני קונה AMD מצדי שנאציים ייצרו AMD כל עוד זה מישתלם בישבילי אני קונה את זה.

אני בטוח שאם בגרמניה הייתה כעת ממשלה נאצית גם

אתה לא היית קונה המוצר שיוצר בגרמניה, אפילו אם מדובר

באתלון 64.

האמת היא שחוץ ממעבדי AMD וציוד לחימה הייתי נמנע ככל

האפשר ממוצרים גרמניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים