פורסם 2005 במרץ 1020 שנים אי אפשר להסתמך על הBIOS שיקרא את הSPD כמו שצריך, אבל כן אפשר לקבוע בדיוק בכמה הזיכרון יעבוד. לא יודע אם יש את האפשרות לקרוא את הSPD בmemtest86, אבל אני מניח שאפשר לקמבן איזה תוכנה שעובדת בדוס ולהעלות אותה עם דיסקט בוט.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים פשוט מאוד, תנסה CAS2 ותריץ MEMTEST86.אם זה רץ - יופי.אם לא - נסה CAS2.5.ושוב - אם זה רץ - יופי.אם לא - נסה CAS3.אם גם אז זה לא עובד - אז הזיכרון פגום.(כמובן שאל תשכח לשחק גם עם שאר התזמונים...)
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים הקשר בין מה שכתוב בSPD למה שיכול לעשות בזיכרון הוא קלוש, ולמעשה תלוי לא רק בזיכרון אלא גם בבקר הזיכרון, אז מה עשינו בזה אם גילינו בכמה יכול לעבוד הזיכרון? הוא רוצה לדעת מה כתוב בSPD.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים סליחה שאני נכנס ככה לנושא מישהן יכול להסביר פה מה זה המספרים האלה בתזמונים?? מה אומר כל מספר??למה בסוף יש חלק שיש לכם T ומספר אבל יש כאלה שאין להםולמה המספר האחרון יותר גדול בצורה משמעותית משאר המספרים??
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר ראשית תודה לכולכם, אך עדיין לא הבנתי בדיוק איך בודקים כמה CAS יש לזיכרון. אני רוצה לבדוק בחנות את המחשב לפני שאני משלם עליו ולוקח אותו, בגלל זה ממש חשוב לבדוק הכי מדוייק שיש ללא תוכנות נלוות בוינדוס. המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה.תודה מראש.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר זה ברור. הזמנתי GEIL כך שאני אראה מה קיבלתי, אבל את ה CAS איני אוכל לדעת מהתבוננות.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים פשוט מאוד, תנסה CAS2 ותריץ MEMTEST86.אם זה רץ - יופי.אם לא - נסה CAS2.5.ושוב - אם זה רץ - יופי.אם לא - נסה CAS3.אם גם אז זה לא עובד - אז הזיכרון פגום.(כמובן שאל תשכח לשחק גם עם שאר התזמונים...)אתה יכול לעשות את זה... MEMTEST86 רץ מ BOOT DISC בלי מערכת הפעלה..
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים תקנה, תבדוק בבית, תראה שזה לא טוב, תבקש ביטול עסקה... אתה גם יכול בקלות להכריח את המוחר שיתחייב בכתב שהמחשב מכיל בדיוק את מה שסיכמתם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.