פורסם 2005 במרץ 920 שנים win xp pro sp2 יש לי קספרסקי אנטי וירוס מעודכן . כל איזה שעה ,שעתיים הקספרסקי נותן הודעה שפרצו לי למחשב מip מסוים וככה זה חוזר על עצמו כל הזמן שאני באינטרנט כבר במשך איזה חודש. עד עכשיו לא קרה טפו טפו למחשב כלום (לא מחקו כלום ואין וירוסים וכדומה) . יש לי רק פירוול של וינדוס מופעל וזהו.אני לא יודע אם להתייחס להודעות האלה ברצינות או שהקספרסקי השתגע כי עד עכשיו לא קרה כלום אבל מצד שני אולי עדיף להוריד איזה פירוול נוסף לזה של וינדוס??מה אתם אומרים??
פורסם 2005 במרץ 920 שנים א. צריך להתקין פיירוול נוסף!ב. לא חייב שאדם מסוים מנסה לפרוץ אליך...יכול להיות שיש לך טרוין שמחובר לאיזהו אתר או משהו כזהתריץ חיפוש עם AD AWARE
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אני לא חושב שהבנת נכון את מה שהקספרסקי מודיע לך... תביא תמונה של ההודעה שאתה מקבל
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר אין לי מושג איך לשמור את ההודעה ולהעלות אותה לפה. הרצתי כבר בדיקה עם ad aware והכל נקי. אתם ממליצים לבטל את הפירוול של הוינדוס ולהוריד zone alarm ??
פורסם 2005 במרץ 920 שנים זה שכתוב לך שפרצו לך זה לא אומר שמישהו יודע את האייפי שלך ומנסה לפרוץ לך ספציפית...יכול להיות שסתם מישהו סורק פורטים וזה נופל על האייפי שלך...
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אין לי מושג איך לשמור את ההודעה ולהעלות אותה לפה. הרצתי כבר בדיקה עם ad aware והכל נקי. אתם ממליצים לבטל את הפירוול של הוינדוס ולהוריד zone alarm ??תעשה Printscreen
פורסם 2005 במרץ 920 שנים באפשרויות של הקאספרסקי אתה יכול להגיד לו להתעלם מNETWORK ATTACKS..תעשה את זה ולא יהיה לך אותם יותר
פורסם 2005 במרץ 920 שנים נראה לי שזה פשוט יתעלה מההודעה יענו לא יעשה את ההודעה..אבל את הפעולה של החסימה של הפריצה הוא יעשה...אותו הדבר פשוט לא תראה את ההודעה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.