פורסם 2005 במרץ 820 שנים איך מבטלים את הלוגו של האווטלוק כשהוא עולה?כשמפעילים את האווטלוק (אקספרס) מופיע הלוגו שלו למספר שניות, איך מבטלים זאת?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים Start > Run - regeditמשם גש לתיקיה:HKEY_CURRENT_USER\Identities\#Num \Software\Microsoft\Outlook Express\5.0כאשר num# מציין את המספר הארוך שיהיה.לאחר מכן, תוסיף ערך Dword (קליק ימני בחלון הימני New > DWORD Value) ותקרא לו NoSplashלאחר שהוספת אותו, קליק ימני על הערך החדש - Modify ושנה את הערך ל 1.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים Tweak XP Pro באמצעות התוכנה הזו אפשר לעשות tweaks להרבה הגדרות חבויות ב-Windows XP. בין השאר אפשר גם למנוע מהמסנג'ר לעלות כאשר מפעילים את האוטלוק, ואם אתה בכלל לא משתמש בו אז אפילו למחוק אותו מהמחשב.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר תודה לכם.לגבי המסנג'ר פתרתי את הבעיה בצורה מאד פשוטה.פשוט שיניתי את שם קובץ ההפעלה של המסנג'ר ע"י הוספת מספר 2 - XXXX2 (הנמצא ב-PROGRAM FILES)לגבי ההצעה של ALON אנסה אותה בהזדמנות הקרובה.עדכון:טוב, אז לא חיכיתי וביצעתי את שהצעת ואכן עזר, התצוגה המקדימה אינה מופיעה עוד והאווטלוק עולה מיד.תודה.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים לגבי המסנג'ר http://freepctech.com/pc/xp/xpindex.shtml (השורה הראשונה בטיפים).זה יכול לגרום לאיטיות באאוטלוק כשהוא עולה, אז תגיד אם כן.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר לגבי המסנג'ר http://freepctech.com/pc/xp/xpindex.shtml (השורה הראשונה בטיפים).זה יכול לגרום לאיטיות באאוטלוק כשהוא עולה, אז תגיד אם כן.תודה.אך כבר נפתרה הבעיה כפי שציינתי מעלה.הפתרון של המסנג'ר כפי שאני פתרתי הוא טוב עבור מי שלא משתמש בו כמוני.מצד שני, מי שרוצה בכל זאת להמשיך להשתמש בו ובכל זאת לנטרל אותו עם פתיחת האווטלוק, טוב יעשה אם יצור קיצור דרךלקובץ תחת שמו המקורי, כך נהנים משני העולמות, גם נפטרים מהמסנג'ר עם פתיחת האווטלוק וגם ממשיכים להשתמש בו בנפרד.בדרך ש-ALON הציג, איך להיפטר מתצוגה מקדימה של האווטלוק, היא מצויינת ואין איתה בעיה כלל, נהפוך הוא, האווטלוק עולהמידית תוך חצי שניה ללא שהיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.