עבור לתוכן

אינטל 64 ביט בארץ???

Featured Replies

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

עכשיו הזמן! תנסה להשיג את עבודתך הישנה, תסתנן לשורות האינטלונאטי ותסכל את את התוכניות שלהם, חס וחלילה שהם ישתלטו על העולם, הרי הם כבר התנקשו בערפאת, קנדי, ביימו את הנחיתה על הירח, ומנתחים את הגופה של אלוויס באזור 51.  :smile1:

הנה עוד תגובה חסרת תוכן.

DOGMA,

קודם כל תסדר את עצמך,אחר כך תצחק על אחרים.

אין לך חיים חוץ מלהסתובב ולהטיף ?

• תגובות 44
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה אני אמור לסדר בדיוק? כאשר מנסים להתחכם atleast try to make some sence.

oh, and i`ve got alot of work atm but its dreadfully boring and anoying, so no i dont have anything better to do, then call you a dumbass - sorry. i`ll try to find somthing better for the weekend, but for now this will have to do

פורסם
PR.png
פורסם

ההודעות שלך חסרות תוכן,ותמיד מגרות מישהו למריבה (לא אותי,אני לא יורד לרמה שלך).

::)

טוב אתה צודק, כדי להגיע לרמה שלי אתה צריך לעלות, ביינתיים עם תגובות מפגרות כאלה אתה ממשיך לרדת, אתה כמעט הופך ללא כדאי להקנטה כיוון שממך שום דבר שמעלה גיחוך(חוץ מעצמך כמובן) לא יבוא.

פורסם

ילדודס! להרגע ובמיידי! - איך יש לכם נטייה כזו לגרור כל אשכול לפסים אישיים ולויכוחים שבכלל לא קשורים לנושא המקורי שלשמו הוא נפתח?

מי שהתחיל את זה זה מנהל האתר.

פורסם

תפוחים יש לך בעיה רצינית של פראנויה ממסד וסמכות...

מה Encoder קשור לפה? מה לפני הצתרפותך למועדון אני ואנשים נוספים לא הבענו את דעותינו על ההפצצה הסביבתית שלך במידע לא רלוונטי כלפי אינטל אוAMD ?

Encoder היה משועמם, וצחק עליך, מזה נכנסת לפאניקה של סתימת פיות ע"י גורמים מסחריים, אתה באמת זקוק לטיפול... :screwy:

פורסם

וואי כמה זיוני שכל.

על מה הדיון בכלל??? יש פה שני מעבדים האחד AMD 64BIT 3000 והשני Intel 3.0 em64t.

שניהם בעלי ביצועים דומים ברוב האפליקציות (אחד נוטה לקידוד השני למשחקים).

אך האינטל עולה 60 אחוז יותר, נראה לי שהבחירה תהיה קשה במיוחד לאור העובדה שהלוחות של AMD הרבה יותר מתקדמים וזולים!

פורסם

אינטל ואמד יכולים להעתיק אחד מהשני חופשי תקראו:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C

לקטע עצמו:

כרגע, המתחרה הגדולה היחידה של אינטל בשוק הx86 היא חברת AMD, אשר איתה יש לאינטל הסכמים חוצי-רשיונות הדדיים מאז 1976: שתי החברות יכולות להשתמש בפטנטים בנוגע לחידושים טכנולוגיים של החברה השניה ללא תשלום כספי כלשהו. כמה מתחרות קטנות כמו טרנסמטה מייצרות מעבדים לצריכה נמוכה בשביל ציוד נייד.

פורסם

לא אמד,אלה A.M.D,

DOGMA,אתה רואה? אצלך הבעיה. כל מי שהוא לא מוצא חן בעיניו,

מתחיל להעיר ולהקניט. זו לא הפעם הראשונה.. ראיתי המון ריבים של משתמשים איתך,

ומי התחיל? את זה תצטרכו להפנים לבד.

פורסם

מי שהתחיל את זה זה מנהל האתר.

מי שהתחיל את זה, זה רק אתה. אפשר לשבח חברה מבלי להשמיץ באופן פנאטי, מסולף וכרוני את המתחרה ולהטעות את ציבור הקוראים.

פורסם

מי שהתחיל את זה, זה רק אתה. אפשר לשבח חברה מבלי להשמיץ באופן פנאטי, מסולף וכרוני את המתחרה ולהטעות את ציבור הקוראים.

הפנאטיות היא אצל מי שמנסה לייצר את הרושם כאילו הפנטיום4/זיאון הם קניה סבירה כיום,

זהו שקר, ומי שמנסה להפיץ את השקר הזה הוא הפנאט ומניעיו חשודים.

כעת כאשר מעבדי ה 600 של אינטל יקרים בהרבה מסדרת ה 500 הענין בכלל הפך לבדיחה

גרועה, גם נחותים טכנולוגית עם בעיית חום וגם יקרים בהרבה.

פורסם

תפוחים צודק !!!!!!!!!!!!!! אינטל סתם מייקרת את המחירים ומביאה מחשבים חרא הפטניום שלי נדפק 3 פעמים בחצי השנה הראשונה שלו ללא אובר קולקינג

ועובדה שכשהשוו בין מעבדי ה64 ביט יצאו אלה של AMD כידם עליונה חוץ מזה שהמעבדים של אינטל דפוקים הם גם חמים יש אצלי במחשב הפרש של 7 מעלות בין את'לון 64 ביט לבין הפרסקוט 3.2 גיגה

הערה: אם תשימו לב אני כמעט ולא מגיב אבל על שטויות כאלה הייתי חייב להגיב

פורסם

האמת שגם שהאינטל שלי עכשיו בתיקון ווהטמפ' שלו פאקינג מוגזמות 58 מעלות!

וגם בן דוד שלי עם הפרסקוט המחשב שלו נהרס לפני איזה שלושה ימים.

מערכות אינטל ממש לא אמינות מניסיון של הרבה שנים.

לעומת זאת הלפטופ שלי עם ה-AMD MOBILE לא עשה אף בעיה ולו פעם אחת.

פורסם

DOGMA למה לדבר שטויות סתם?

AMD64 זה תקן שפיתחה AMD

בגלל ההסכמים החוצי-רשיונות של AMD עם Intel כמו ש TommyW אמר

Intel פשוט לקחה את הסט פקודות וקראה לו EMT64

היא יכולה באותה מידה לקרוא לו יחזקאל

ואפילו Intel עצמם מודים ש EMT64 זה תואם AMD64

פורסם

תחזור לכיתה ג' תלמד הבנת הנקרא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים