עבור לתוכן

אינטל 64 ביט בארץ???

Featured Replies

• תגובות 44
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זה מעבד ממשפחת ה ה 600 אז כן, זה מעבד אינטל בתקן AMD64.

המחיר פשוט שוד לעומת ה 900-1000 שקל של האתלון 64 3000+,

מן הסתם הגדלת כרון המטמון לעומת סדרת ה 500 ל 2 מגה בייט מייקרים

את עלות המעבד.

פורסם

זה זה אבל לא בטוח שזה במלאי בכלל..

בכל מקרה, זה ממש בזבוז כסף לקנות את זה במעל 1600 ש"ח, כשיש לך בטיפ היורת 3500 או בפחות 3400/3200... אפילו כל פאן בוי של אינטל אפילו יגיד לך את זה, זה, לפחות בנתיים, בכלל לא משתלם.

ולתפוחים מעלי, הוא לא בתקן AMD64... זה תקן EM64T. אומנם זה די אותו דבר, אבל שמות אחרים...

פורסם

זה כן בתקן AMD64, אינטל יכולה עד מחר להמציא שמות אחרים כדי להימנע מהפאדיחה,

מעבד אינטל ו AMD בתקן AMD64 עובדים על אותה מערכת הפעלה, ה 64x.

לא ציפיתי שאינטל יודו מבחינה יחצנית או אחרת שזה מעבד שתואם לתקן AMD64 אבל ביננו,

אף אחד לא שומע, זאת האמת.

פורסם

כזה צפוי שאפילו לא היה צריך את התגובה עצמה... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

למה שאינטל פנטיום 4 64 ביט לא יהיה בארץ?

ו EMT64 זה שם אחר ל AMD64

אינטל פשוט העתיקו את הפקודות של ה 64 ביט מ AMD

(אולי גם שינו קצת... אבל גם זה לא עזר להם בבנצ'ים)

פורסם

ולתפוחים מעלי, הוא לא בתקן AMD64... זה תקן EM64T. אומנם זה די אותו דבר, אבל שמות אחרים...

אז תסביר לי מה ההבדל מבחינת תאימות למערכת ההפעלה וליישומים?

אחרי שלא תצליח למצוא הבדלים תודה ש AMD מכרה מעבדי AMD64

יותר משנה לפני אינטל, כלומר כל מי שקנה מחשב חדש בשנה האחרונה

(מן הסתם ל 3-5 נים הבאות) יצא פראייר, פראייר של אינטל.

ומנהל הפורום ולהקת מעודדות אינטל יכולים לרקוד צ'רקסיה כפולה, האמת

תאמר.

פורסם

למה שאינטל פנטיום 4 64 ביט לא יהיה בארץ?

ו EMT64 זה שם אחר ל AMD64

אינטל פשוט העתיקו את הפקודות של ה 64 ביט מ AMD

(אולי גם שינו קצת... אבל גם זה לא עזר להם בבנצ'ים)

שוב פעם הם לא העתיקו, הם לא שכרו, הם -השתמשו- רשמית זה לא בדיוק טכנ' של AMD היא לא שייכת לה למרות שהיא פיתחה את זה, זה סטאנדארט פתוח שכל אחד יכול לעשות בו שימוש. ולמרות הזיוני שכל של תפוחים, הוא לא טוב יותר מהסטאנרט המקורי של אינטל, לא בצורה שהוכחה לפחות. היתרון היחידי שהיה לAMD והטעות הגדולה של אינטל זה שהיא פספסה את הרכבת, אם אינטל הייתה מכניסה ב2003 מעבדי IA64 לשוק הבייתי רוב הסיכויים שהתמונה כיום הייתה שונה לגמרי, אפשר להגיד שעל טעויות משלמים? ואפילו ביוקר, זה אולי היה מתאים למצב הזה מנקודת המבט של תפוחים, ראו נא כיצד הענק האיום משתמש בAMD64 נזרוק פה עוד איזה עלבון מתוחכם ולחץ על "שלח תגובה" אבל בסופו של דבר זה לא משנה כלום, AMD64, IA64, DOGMA128.5 אינטל עדיין ימכרו יותר מעבדים מAMD, AMD עדיין לא ירוויחו, ותפוחים עדיין יזיין תשכל כל היום. ועם כבר מדברים על באנצ'ים, לא הייתי ממהר לחרוץ את גורלם של ה660, בבדיקה החידיה ביינתיים שעשו לישומי 64bit שעשו למרות שהיא הייתה רלוונטים בערך כמו הדעה של תפוחים על איזה מעבד לקנות, הששנקים החדשים התמודדו לא רע, והעובדה שהשווה אותם מול FXים קצת הופכת את הבדיקה ללא רוללנטית במיוחד לדעתי, כאשר ישוו 6XX מול AMD64 רגיל תואם בלפחות 10 ישומים, כאשר תצא המערכת הרשמית אפשר יהיה להתחיל לקבוע דעות, למרות שבשל זאת שהמעבר ל64bit הוא אופטימיזציה אחת גדולה, כל העניין יכול להשתנות מאוד מהר.

פורסם

שוב פעם הם לא העתיקו, הם לא שכרו, הם -השתמשו- רשמית זה לא בדיוק טכנ' של AMD היא לא שייכת לה למרות שהיא פיתחה את זה, זה סטאנדארט פתוח שכל אחד יכול לעשות בו שימוש. ולמרות הזיוני שכל של תפוחים, הוא לא טוב יותר מהסטאנרט המקורי של אינטל, לא בצורה שהוכחה לפחות. היתרון היחידי שהיה לAMD והטעות הגדולה של אינטל זה שהיא פספסה את הרכבת, אם אינטל הייתה מכניסה ב2003 מעבדי IA64 לשוק הבייתי רוב הסיכויים שהתמונה כיום הייתה שונה לגמרי, אפשר להגיד שעל טעויות משלמים? ואפילו ביוקר, זה אולי היה מתאים למצב הזה מנקודת המבט של תפוחים, ראו נא כיצד הענק האיום משתמש בAMD64 נזרוק פה עוד איזה עלבון מתוחכם ולחץ על "שלח תגובה" אבל בסופו של דבר זה לא משנה כלום, AMD64, IA64, DOGMA128.5 אינטל עדיין ימכרו יותר מעבדים מAMD, AMD עדיין לא ירוויחו, ותפוחים עדיין יזיין תשכל כל היום. ועם כבר מדברים על באנצ'ים, לא הייתי ממהר לחרוץ את גורלם של ה660, בבדיקה החידיה ביינתיים שעשו לישומי 64bit שעשו למרות שהיא הייתה רלוונטים בערך כמו הדעה של תפוחים על איזה מעבד לקנות, הששנקים החדשים התמודדו לא רע, והעובדה שהשווה אותם מול FXים קצת הופכת את הבדיקה ללא רוללנטית במיוחד לדעתי, כאשר ישוו 6XX מול AMD64 רגיל תואם בלפחות 10 ישומים, כאשר תצא המערכת הרשמית אפשר יהיה להתחיל לקבוע דעות, למרות שבשל זאת שהמעבר ל64bit הוא אופטימיזציה אחת גדולה, כל העניין יכול להשתנות מאוד מהר.

אתה מטעה ואתה מגוחך - "אופטימיזיציה" עלק, ואתם עוד מדברים על FANBOY,

י שפיצול אישות בהודעתך, מצד אחד זה לא "AMD64", מצד שני אולי אינטל יותר

טובים בזה במבחני יישומים, מצד שלישי זאת רק אופטימיזציה.

כמה בלבולי מוח צריך לקשקש כאשר נמנעים מלומר את האמת.

אינטל מייצרת כיום מעבד עלפי תקן ש AMD יזמה וקידמה וקוראים לו AMD64

גם אם אינטל ועדר היחצנים שלה כולל מנהל הפורום ולהקת המעודדות יקראו

ל AMD64 "יוסי" או "EM64" הוא עדיין יישאר AMD64.

בכל מקרה דיון (אם אפשר לקרוא לזה דיון, אבל זאתלא אשמתי, מנהל הפורום

נתן את הסימן ולהקת המעודדות יצאה למיתקפה) עקר, המחיר של סדרת ה

600 (בהשוואה לאתלון 64) הוא בדיחה גרועה.

פורסם

וואו :)

הלוואי ויכולת לעבוד ב AMD,

אתה יודע איך לנהל יחסי ציבור ופרסום.

האמת שגם אני כמו תפוחים,

רק שאני לא מראה את זה כאן בפורום כדי לא ליצור אווירה שלילית כלפי.

פורסם

אתה מטעה ואתה מגוחך - "אופטימיזיציה" עלק, ואתם עוד מדברים על FANBOY,

י שפיצול אישות בהודעתך, מצד אחד זה לא "AMD64", מצד שני אולי אינטל יותר

טובים בזה במבחני יישומים, מצד שלישי זאת רק אופטימיזציה.

כמה בלבולי מוח צריך לקשקש כאשר נמנעים מלומר את האמת.

אינטל מייצרת כיום מעבד עלפי תקן ש AMD יזמה וקידמה וקוראים לו AMD64

גם אם אינטל ועדר היחצנים שלה כולל מנהל הפורום ולהקת המעודדות יקראו

ל AMD64 "יוסי" או "EM64" הוא עדיין יישאר AMD64.

בכל מקרה דיון (אם אפשר לקרוא לזה דיון, אבל זאתלא אשמתי, מנהל הפורום

נתן את הסימן ולהקת המעודדות יצאה למיתקפה) עקר, המחיר של סדרת ה

600 (בהשוואה לאתלון 64) הוא בדיחה גרועה.

וכמה סילופים, ופשוט שקרים בהודעה אחת שלך?

א) לא אמרתי שזה לAMD64 אמרתי שAMD64 לא שייכת לAMD, היא רק משוייכת אליה.

ב) בשום מקום לא אמרתי שסדרת 6 טובה יותר מהAthlon64 הדבר היחידי שאמרתי שהשוואה אל 64FX לא במקום.

אבל שוב פעם, כנראה שרק לך אכפת שEM64T זה AMD64, או לייתר דיוק אתה היחידי שעושה מזה סיפור גדול, אז here`s a F`N newz flash for you - no one gives a damn. והקשקוש שלך על אופט' בכלל לא במקום כל תוכנה עוברת אין ספור אופט' לחומרה, לייתר דיוק הביצועים של החומרה ב95% מהמקרים תלויים בעד כמה טוב התוכנה עובדת איתה, לא להפיך. תוכנות למעבדי 64bit תחת סביבת חלונות הן אזור חדש יחסית ולא ממופה, כל עדכון יכול לשנות את מפת הביצועים מקצה לקצה. ודרך אגב תכנס לכתבה שהבאת לא מזמן על ההכרזה וההשקה של XP64 במיוחד המשפט של its time to optimise your software.

וואו :)

הלוואי ויכולת לעבוד ב AMD,

אתה יודע איך לנהל יחסי ציבור ופרסום.

האמת שגם אני כמו תפוחים,

רק שאני לא מראה את זה כאן בפורום כדי לא ליצור אווירה שלילית כלפי.

משתתף בצערך, אתה צריך חיים דחוף. אבל לא אתה לא כמו תפוחים, הוא לפחות מבין דבר או שניים, אתה סתם אידיוט פלצן "שהולך עם העדר".

פורסם

תפוחים, מחפשים מהנדסים באינטל

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ילדודס! להרגע ובמיידי! - איך יש לכם נטייה כזו לגרור כל אשכול לפסים אישיים ולויכוחים שבכלל לא קשורים לנושא המקורי שלשמו הוא נפתח?

ולשאלת הקורא ליאור, לא ידוע לי באופן אישי האם המעבדים קיימים בחנות של פנדה או שמא הם רק העלו את עמוד המוצר אבל אני אני מציע לך להמתין לפחות עוד שבועיים-שלושה כדי לתת למלאי המעבדים להתיישר וכך גם המחירים ירדו בהדרגה עד שהם יתאזנו פחות או יותר. כן, גם בארץ [למרות שזה קורה לאט].

פורסם

אני אידיוט פלצן?!

אני הולך עם העדר?

זה שאני מצהיר בכך שאני שפוט של AMD ,אומר שאני אידיוט פלצן?

אתה תמיד נדחף לכל ת'רד רק כדי להגדיל את מלאי ההודעות שלך,לא יותר.

ההודעות שלך חסרות תוכן,ותמיד מגרות מישהו למריבה (לא אותי,אני לא יורד לרמה שלך).

אז כדאי שקצת תתאפס,

תפוחים (מה השם שלך? זה מגוחך לומר תפוחים כל הזמן..  :-X) בא ונתן תגובה סבירה בקשר להודעה,

אז נכון.. הוא תמיד לטובת AMD,זה לא נכון? אני בטוח שלא הצטרפת אתמול לפורום,ואתה כבר יודע מי המעבד ששולט כאן.

לאינטל יש סיכוי בעוד כמה דברים,במיוחד על המעבדים שהם מתכננים בדרך (כמו פנטיום D),אבל כמובן.. AMD לא תיתן מנוחה

ותייצר בעתיד סדרת מעבדים חדשה עם טכנולוגיה שרק תתקדם.

פורסם

תפוחים, מחפשים מהנדסים באינטל

:lol: :lol: :lol: :lol:

עכשיו הזמן! תנסה להשיג את עבודתך הישנה, תסתנן לשורות האינטלונאטי ותסכל את את התוכניות שלהם, חס וחלילה שהם ישתלטו על העולם, הרי הם כבר התנקשו בערפאת, קנדי, ביימו את הנחיתה על הירח, ומנתחים את הגופה של אלוויס באזור 51.  :smile1:

עריכה:

אני אידיוט פלצן?!

אני הולך עם העדר?

זה שאני מצהיר בכך שאני שפוט של AMD ,אומר שאני אידיוט פלצן?

אתה תמיד נדחף לכל ת'רד רק כדי להגדיל את מלאי ההודעות שלך,לא יותר.

ההודעות שלך חסרות תוכן,ותמיד מגרות מישהו למריבה (לא אותי,אני לא יורד לרמה שלך).

אז כדאי שקצת תתאפס,

תפוחים (מה השם שלך? זה מגוחך לומר תפוחים כל הזמן.. :-X) בא ונתן תגובה סבירה בקשר להודעה,

אז נכון.. הוא תמיד לטובת AMD,זה לא נכון? אני בטוח שלא הצטרפת אתמול לפורום,ואתה כבר יודע מי המעבד ששולט כאן.

לאינטל יש סיכוי בעוד כמה דברים,במיוחד על המעבדים שהם מתכננים בדרך (כמו פנטיום D),אבל כמובן.. AMD לא תיתן מנוחה

ותייצר בעתיד סדרת מעבדים חדשה עם טכנולוגיה שרק תתקדם.

spoken like a true dumbass

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים