פורסם 2002 ביולי 523 שנים תודה למי שפרסם את הכתבה הזאת אני מעכשיו באמת יתחיל לחשוב אם ללכת למקדונלס (חוץ מזה שהם מאוד יקרנים) נראה לי שבורגר ראנץ עדיף גם בגלל שזו רשת ישראלית, וגם לאחר קריאת הת'רד הזה ובנודע לשאלה- אם זה באמת נכון אז ברור שזה רע ליהודים! שיתביישו להם
פורסם 2002 ביולי 623 שנים ראשית , בורגר ראנץ יותר טעים , ויש להם רוטב חריף פיקנטי - וכמובן תעודות הכשר .שנית . זה ממש לא חדש , הרי הגויים מוכנים למכור את נשמתם בעבור מלאי נפט לשנה אחת ! אז מה הסיפור עם מקדונלדס .אני בהחלט לא מסכים את הדעה שרשת מקדונלדס היא רשת מזון מהיר איכותי ! ממש לא איכותי . ואכן כל הסיבות האחרות של ניצול , ושחיקת פועלים במזרח אכן נכון ומקומם.
פורסם 2002 ביולי 623 שנים בורגר ראנ'ץ rulzוממש לא צריך לציין סיבות , הרי זה ברור לכולם שהאוכל שלהם יותר טוב
פורסם 2002 ביולי 623 שנים בורגר ראנץ' יותר יקרנים... והכתבה הזאת לא מחדשת לי כלום, זאת עובדה ידועה והרשת עושה זאת כבר כמה שנים טובות, אבל נראה לי שאיאלץ להתפשר על הג'בטה בברגר-קינג.
פורסם 2002 ביולי 623 שנים עד עכשיו לא שינה לי איפה אני אוכל (חוץ מבונגר ראנץ הם מגעילים) מעכשיו אני אוכל רק בברגר קינג.
פורסם 2002 ביולי 623 שנים בורגר ראנץ' יותר יקרנים... והכתבה הזאת לא מחדשת לי כלום, זאת עובדה ידועה והרשת עושה זאת כבר כמה שנים טובות, אבל נראה לי שאיאלץ להתפשר על הג'בטה בברגר-קינג. בורגר קינג ?????
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מקדונלדס זאת הארוחה שבגודלה היא הכי גדולה שיש יותר מבורגר ראנץ שהם פשוט ויותר מבורגר קינג וגם מקדונלדס הכי טעימים שיש
פורסם 2002 ביולי 623 שנים כל אחד מה שהוא חושב שיותר עדיף אני אוהב בורגר ראנץ' ולפי דעתי זה יותר טעים ממק' ומקינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.