פורסם 2005 במרץ 820 שנים שאני פותח תיקיה שיש לי שם סרט,שאני מצביע על הסרט,לוקח לXP קצת זמן מכיון שהוא מציג preview קטן בתור תמונה בצד שמאל של החלון,איך אני יכול לבטל שלא יראה לי שום preview?
פורסם 2005 במרץ 820 שנים switch to classic view (make sure you apply it to all windows)(it makes browsing through hard disk a whole lot quicker)
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר זו האפשרות היחידה? ממש הייתי רוצה להשאיר את כל האינפורמציה שהוא נותן לי בחלון של ה details רק שלא יראה לי את ה preview המעצבן הזה.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים most of the info ppl need is on the status bar.you can close the preview by pressing the little arrow, but as i recall it will only affect the currect directory
פורסם 2005 במרץ 920 שנים לא צריך לעבור לתצוגה קלאסית.זה מאד פשוט, כל שעליך לעשות הוא לשנות הגדרה, לבטל את ה-V בהגדרות תיקיה.הסבר:1. פתח את המחשב שלי או את החלון בו נמצא הקובץ.2.כנס לכלים > אפשריות תקיה / TOOLS >> FOLDER OPTIONS3.לשונית תצוגה / VIEW4.תחת קבצים ותיקיות / FILES AND FOLDERSבטל את הסימון V מהשורה השניה DISPLY FILE SIZE INFORMATION IN FOLDER TIPS5.תאשר את הפעולה ב-"החל" / APPLY ולא לשכוח גם לאשר בכפתור "החל לכל התיקיות" / APPLY TO ALL FOLDERSתקבל חלון המודיע לך שהשינויים יכנסו לתוקף בפעם הבאה שתפתח את התקיה > הקלק לאישור וסגור את כל החלונות הפתוחיםופתח את התקיה שלך מחדש, סמן את הקובץ של הסרט ותראה שהתצוגה המעצבנת נעלמה וכל שתקבל הוא את כל הפרטים למעט התצוגה.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.