עבור לתוכן

OCZ GOLD VX or GSKILL TCCD

Featured Replies

פורסם

לסטיקים הללו יש מסתבר קווים אדומים די ברורים - בד"כ זה עד 270 ולא משנה מה התזמונים - אבל 270 ב2-2-2-5 לא נשמע לי גרוע כל כך תשאלו את CUPRA שישב על תוצאה כזאת עם שלו .....אצלי עמדתי גם על 265 2-2-2-5 בלי בעיה אבל אני מעדיף זכרונות קרירים יותר ששוים לי מחשב שקט יותר .

פורסם

ה-VX מושך אותי יותר :-\

אני די רוצה ללכת אליהם בגלל שאני רוצה 2.2.2.5 ואני חושב 270 מה"צ זה מספיק טוב!!

אם מעבד ולוח כמו שלך בליידר... יש לי קירור סביר+ הייפר 6 אז אני חושב שאני יקבל תוצאות טובות אהה וספק 410WATT של TT זה שמוכרים עכשיו ב-350ש"ח

אהה תגידו איזה ציפים יש לזיכרון 256MB GEIL VALUE ?? מנסה להוריד את ההיטסינק הזה ולא מצליח :-\ מישהו יודע איך להוריד??

אהה תשמעו הזיכרון של ADATA שמוכרים ב-470 הוא אם ציפים של TCCD !! בדוק !! מדובר בזיכרון DDR600 של החברה ;)

פורסם

כאן יש רשימת צ'יפים שלמה של כול הזכרונות שקיימימ ומוכרים לאוברקלוקרים אויל זה יעזור לך בבחירה :

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50010

איך אתה יודע שהם TCCD ??

פורסם

כן זה ידוע על הADATA פשוט לא ממש סגורים אם הPCB הוא של BRAINPOWER או לא .... אם המחיר הוא ליחידת 256MB אז המחיר נכון .

פורסם

זה TCCD רק הם לא סגורים על ה-PCB ...

מה אתה אומר לקנות סטיק כזה אם ה-VX ביחד סתם בשביל ניסויים מעניין אותי איך הוא יהיה ;D

נקנה את ה-VX וגם סטיק של ADATA DDR600 לבדיקות והשוואות ;)

לפי אקסטרים הסטיק הזה חופשי עובד 300+!! כמו GSKIIL LE :o

פורסם

מאחר והטיעונים לביצועים הם לכאן ולכאן לדעתי כדאי ללכת על OCZ רק בגלל שהם נותנים אחריות לכל החיים ובגלל שידוע שהם [והיבואן] לרוב לא עושים בעיות עם החלפות. G.Skill בהחלט נכנסו חזק לאחרונה אבל אף אחד לא ממש יכול להעיד על שירות ה-RMA שלהם בעולם ובארץ בפרט. אני חושב שזה דבר מאוד חשוב כשאתה קונה זכרון שמיועד ל-OC כלשהוא, במיוחד אם הוא חזק ומטורף.

פורסם

שלום לכולם.

כנציגם הבלעדי של חברת GSKILL במדינת ישראל הריני רוצה להבהיר כי תנאי האחריות הם :

החלפת זכרון לא תקין לאחר בדיקת המעבדה שלנו בחדש במקום במידה ונמצא במלאי.

במידה והזכרון איננו זמין במלאי ולא יסופק חליפי תוך כשבועיים יהיה זכאי הלקוח לזיכוי מלא על הסכום אותו שילם.

אנחנו יכולים לתת תנאים טובים לאחריות מכיוון שהיצרן עומד מאחורינו בתנאי ההחלפה.יש לציין כי האחריות הינה לכל החיים

כמו כן כל לקוח שיקנה זכרון של חברת GSKILL מאחת מחנויות המחשבים המובחרות בארץ אשר משווקות את הזכרונות של GSKILL יהיה רשאי לקבל שירותי מעבדה ואחריות ישירות אצלנו.

לשמחתנו הרבה עד היום הזכרונות הוכיחו ביצועים ואמינות יוצאי דופן .

כולי תקווה כי לא נצטרך לממש אחריות לאף לקוח.

פורסם

כמו שאני רואה את זה האחריות של OCZ עדיין עדיפה, לא מותנית בבדיקה במעבדה - הנפקת RMA# לפי בקשה של הלקוח בלבד!

פורסם

טוב אני לוקח VX בסוף ומה אתם אומרים שווה לי ככה איזה BOSTER או לא מחייב??

אהה ואני קונה את הספק הזה 410WATT של TT בסוף ב-330 ש"ח :yelclap: :yelclap:

אהה הייתי היום באיזה חנות וסתם שאלתי אותו מה דעתו על אוברקלוק הוא אמר לי שהוא אוהב את זה שאלתי אותו יש לך איזה לוח אם טוב לאוברקלוק גמו DFI או

EPOX ומה הוא אומר לי שזה חרא של לוחות ואם אני רוצה אוברקלוק אוברקלוק שאני יקנה גיגהבייט ואני כזה :o ::):lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אם הלוח נותן מתחים גובים לא צריך בוסטר ואם נותן נמועים חייב בוסטר

פורסם

DFI LANPARTY UT ULTRA-D נראה לי נותן 4V כמו הלוח שלי כרגע DFI LANPARTY UT BF3 250GB גם כן נותן עד 4V

אבל מה זה לא יעשה אתה מתח יותר יציב אם הבוסטר?

פורסם

TommyW אני אישית ממליץ על GSKILL בנתיים המחשב פועל כמו שצריך על 330MHZ 2.5-4-3-7 ב-T1 יציב 27/4 הזיכרונות יכולים גם להגיע ל 360 עם רוצים אבל התיזמונים ממש מתחילים להיות רופפים (אבל גם ב 360 הוא נימצא ב-T1)

לי אישית יש רוחב פס של 8000 MB/S ~ עם המערכת למטה...

הזיכרון הזה פשוט חלום של כל אוברקלוקר...

פורסם

תגידו gskill מספק אחריות גם לאנשים שקונים מחול ! ורוצים לממש את האחריות בארץ??? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים