עבור לתוכן

OCZ GOLD VX or GSKILL TCCD

Featured Replies

פורסם

מה כדי יותר שני הזיכורונת תותחים ל-OCZ ציפים של WINBOND UTT ול-GSKILL TCCD

אם DFI ULTRA-D וכרטיס X800XL ומעבד 3200+ 939 מה כדי יותר לאוברקלוק טוב

פורסם

לך על ה GSKILL, בגלל שהם מאפשרים לעבוד ביחסיים של 1:1, ולעומת זאת עם ה VX תצטרך להישתמש ביחסים .

פורסם

הייתי הולך על ה- Gskill בשביל ה- 10xmulti.

פורסם

עוד תגובות בבקשה גם מאנשים שיש להפם ניסיון אם שני הזיכרונות... cupera

אני מאוד מאוד מתבלבט בין GSKILL PC4800 DDR600 TCCD ובין OCZ VX בעלי ציפ UTT שהוא די דומה ל-BH5 רק גרוע לעומת ה-BH5 בקצת...

המחיר של ה-TCCD האלה הוא 1990 ש"ח גירסת LA והמחיר של ה-OCZ הוא 1755 ש"ח אני יכול ללכת על ה-PC4400 של החברה במקום 4800

במחיר זול יותר של 1770 ש"ח מה אתם אומרים? :-[ :-[ :-[

פורסם

תלך על ה GSKILL בראש שקט, לי יש ניסיון עם ה VX זה לא שהם לא טובים הם מעולים אולי הכי טובים שיש, אבל פשוט לא עוברים את ה 270MHZ ולא חשוב גם אם תשחרר תיזמונים, לעומת זאת ה GSKILL מגיעים להרבה הרבה יותר, אומנם בלי תיזמונים כאלה הדוקים אבל פה ה MHZ קובע יותר מהתיזמונים .

פורסם

תזמונים זה גם מאוד חשוב באת'לון 64, מוריד את הזמן תגובה של הזיכרון וזה משפיע על משחקים ובנצ'ים מדעיים. הגרסא VX PC4000 מייצגת סטיקים שבנויים עם אותם צ'יפים אבל שאחרי שהתהליך התבגר הצ'יפים נהיו יותר טובים ואפשר להגיע איתם יותר רחוק. אני יודע שאפשר למהירויות מאוד גבוהות עם הTCCD, אבל אפשר לעשות את זה בCommand Rate של 1T? כי אם לא זה פשוט לא שווה כלום ובהחלט עדיף לקחת 2-2-2 ב250-270 MHZ עם T1.

פורסם

בטח שאפשר לעשות זאת ב T1 , אחרת זה באמת לא שווה כלום .

פורסם

בגלל שאתה בקטע של אוברקלוקינג עדיף לך את ה G.Skill 4400LE ולא הLA -הם אוברקלוקרים טובים יותר ואני מתחרט שלא לקחתי אותם ובזבזתי סתם עוד 200 שקל..

:s07:

פורסם

:-\ :-\

טוב אני עדיין מתלבט יש עוד דעות אנשים??

פשוט בא לי תימזונים נמוכים ולהריץ אוברקלוק של 2.8 גיגה הרץ לא יותר :-\

מה שמפחיד אותי פה קצת זה הוולט שאני צריך לתת ל-OCZ :-\

פורסם

G SKILL

פורסם

שזה לא ידאיג אותך, OCZ מספקים אחריות לכל החיים גם אם אתה נותן לו 3.3 וולט.

פורסם

טומי ....אין לך מה לדאוג על הVDIMM ....הם נועדו לכך .... ודרך אגב האחריות של הVX תקפה לפי האתר עד 3.5 אבל לאחר שיחה עם אחד מאנשי התמיכה של OCZ נאמר לי שהזכרונות יכולים לספוג בקלילות גם 3.9 אבל כל עליה מעל 3.5 מחייבת קירור אקטיבי ( דהיינו - מאוורר )

אני עובד איתם על 260 2-2-2-5 על T1 ב3.5 והם עובדים פשוט יופי .....

פורסם

אם כתוב באתר שלהם שמותר 3.5 וולט, אבל אז כתוב 5%+-, זה אומר שמותר 3.675 וולט? :smile1:

ויותר מתח לא בהכרח אומר יותר מהירות, לא רק בזיכרון, אלא בכל IC.

פורסם

טומי ....אין לך מה לדאוג על הVDIMM ....הם נועדו לכך .... ודרך אגב האחריות של הVX תקפה לפי האתר עד 3.5 אבל לאחר שיחה עם אחד מאנשי התמיכה של OCZ נאמר לי שהזכרונות יכולים לספוג בקלילות גם 3.9 אבל כל עליה מעל 3.5 מחייבת קירור אקטיבי ( דהיינו - מאוורר )

אני עובד איתם על 260 2-2-2-5 על T1 ב3.5 והם עובדים פשוט יופי .....

אתה יכול למשוך אותם ל270 או יותר?

פורסם

אם הוא יתן להם יותר מתח, אני בהחלט מאמין שהוא יגיע ל 270MHZ .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים