פורסם 2005 במרץ 720 שנים כל פעם שאני מפעיל תוכנה הוא מבקש ממני את הדבר הבא :http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239ℑ=tochna3ma.gif בבקשה עזרה זה חושב תודה !!
פורסם 2005 במרץ 820 שנים זה קורה כאשר יש קובץ מסויים שהווינדוס לא מזהה תוכנה שפותחת את הסיומית!!!אבל זה קורה לך בכל דבר או רק על סיומית ספציפית ועל איזה תוכנה אתה מדבר ?
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר אני נגיד מפעיל את הוינאמפ והוא מבקש ממני את זה....ונגיד גם שאני מפעיל את הלוח בקרה ולוחץ על הנגיד על ה-הוספה או הסרה של תוכנה" הוא אומר שהוא לא מוצא את זה :c:\windows\system32\rundll32.exeאיך אני מחזיר את זה ככה שאני ילחץ על תוכנה או על משו אחר הוא יפעיל לי אותו אוטומטי בלי לישאול כלום ??תודה רבה מאוד לעוזרים !
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים תקרא את חוקי הפורום , הקפצה אסורה ואתה כבר הקפצת פעמיים! ציטוט מחוקי הפורום: הקפצת דיונים: אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון שלכם, רק בשביל להביא את הדיון שלכם לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים. במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי . משתמשים שיקפיצו דיונים ימצאו את הדיון נעול!
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים לגבי הבעייה של הרצת קבצי exe, נסה לעשות קליק ימני על קובץ exe מסויים ולראות מה פעולת ברירת המחדל שמוגדרת לקבצים הללו (צריך להיות open או פתח).לגבי ה-rundll32.exe שחסר תריץ sfc משורת הפקודה בכדי לשחזר קבצים חסרים/דפוקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.