פורסם 2005 במרץ 620 שנים קניתי לוח אם של גיגהבייט מהאינטרנט הם שמו שמה כמה תמונות תמונה אחת היתה של האביזרים אתה יכולים להגיד לי מה זה כל אחדמיספרתי אותם שיהיה נוח להבין [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 620 שנים 3+4: כבל S-ATA (או שרק אחד מהם, יכול להיות שאני טועה)5: פאנל להתקני ה- I/O של הלוח, מתחבר לחלק האחורי של המארז6: כבל IDE7: כבל פלופי8: מפצל כוח ל- S-ATA (?)
פורסם 2005 במרץ 620 שנים 1.תוספת USB 2.תוספת לכרטיס קול יותר יציאות וכמובן יציאת SPDIF כל השאר כמו שאמרו למעלה... וכן 3 ו-4 זה כבלים SATA
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר 1.תוספת USB 2.תוספת לכרטיס קול יותר יציאות וכמובן יציאת SPDIF כל השאר כמו שאמרו למעלה... וכן 3 ו-4 זה כבלים SATA spdif???? מה ההבדל בין הכבל IDE לבין הכבל פלופי?? כבלי הסאטא זה של הסידירום והצורב לא?
פורסם 2005 במרץ 620 שנים spdif????מה ההבדל בין הכבל IDE לבין הכבל פלופי??כבלי הסאטא זה של הסידירום והצורב לא?SPDIF זוהי יציאה/כניסה דיגיטליתההבדל בכבלים הוא מספר הפינים. הIDE זה לחיבור כוננים אופטיים ודיסקים קשיחים בממשק IDE הכבל של הפלופי הוא לחיבור כונן 1.44כבלי SATA זה לחיבור דיסקים קשיחים בממשק SATA ובעתיד גם כוננים אופטיים (יש כבר כאלה, לא בארץ ודי יקר)
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר SPDIF זוהי יציאה/כניסה דיגיטליתההבדל בכבלים הוא מספר הפינים. הIDE זה לחיבור כוננים אופטיים ודיסקים קשיחים בממשק IDE הכבל של הפלופי הוא לחיבור כונן 1.44כבלי SATA זה לחיבור דיסקים קשיחים בממשק SATA ובעתיד גם כוננים אופטיים (יש כבר כאלה, לא בארץ ודי יקר)יציאה/כניסה דיגיטלית של וידאו או אדיו?ועוד שאלה אתם חושבים שהכבל IDE הוא דואלי (כלומר מפוצל ל 2)??
פורסם 2005 במרץ 620 שנים הSPDIF זה של AUDIOיציאה דיגיטלית של VIDEO זה ה DVI בכרטיס מסך כמעט בטוח שהכבל מפוצל ל2
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר איך אני יכול לדעת אם זה מפוצלך או לא?באתר כתוב שהלוח תומך עד 4 כוננים (זה אמור להיות מפוצל לא?)
פורסם 2005 במרץ 620 שנים הוא תומך עד 4 בגלל שיש לו 2 חיבורי UDE שכל אחד תומך עד 2 כונניםאתה יכול לשאול מישהו שקנה או להתקשר לחנות שמוכרת את הלוח הזה.מה זה כזה קריטי לך? מקסימום קפוץ לחנות הקרובה ובקש מהם כבלעד היום בכל לוח שראיתי (ובאופן כללי רוב הכבלים שראיתי) היו מפוצלים
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר כן אני יודע יכול להיות שאני מגזים אבל אני רק שואלבשביל זה יש פורםבכל מקרה תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.