פורסם 2005 במרץ 520 שנים עבדתי עד עכשיו על רזולוציה של 600*800. הכתב היה ברור ומספיק גדול. אבל עכשיו שיניתי את הרזולוציה ל-768*1024, והכתב נראה ממש קטן. גם הכתב של האייקונים שיש לי על שולחן העבודה ושל שאר הטקסט בווינדאוס, וגם של הטקט שנמצא בכל מיני אתרים. אז איך אני מגדיל את הטקסט הזה?אני משתמש בווינדאוס XP PRO, בפיירפוקס ובאינטרנט אקספלורר.תודה.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים בעניין הקטע של האייקונים- זה מה שקורה כשאתה משנה את הרזולוציה... אבל אתה יכול לשנות את גודל הפונט כפתור ימני בשולחן העבודה-> מאפיינים->מראה(נראה לי, באנגלית זה appearance) ותשנה שם את גודל הפונטים לגדול. בעננין האקספלורר view->text size בהצלחה
פורסם 2005 במרץ 520 שנים give it time, you'll get used to it.what is the use of using a higher resolution if you keep everything @ the same size ?
פורסם 2005 במרץ 520 שנים תגדיל את הDPI מ90 ל120 קליק ימני על השולחן עבודה משם מעבר ללשונית הגדרות\סיטינגס ואז ליחצה על מתקדם וישר תראה מולך את הDPI תעלה אותו ל120 תעשה ריסט וזה יראה לך מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.