פורסם 2005 במרץ 520 שנים שאלתי היא מה זה " CL " ומה ההבדל בין שתי הזכרונות שהצגתי בכותרתלפי מה שקראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים ממליצים על KINGSTON .. אז החלטתי שאני הולך עליה אבל מהו הנתוןן0" CL " ועד כמה הוא חשוב לי ?
פורסם 2005 במרץ 520 שנים התשובה נמצאת "מתחת" לאף שלך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=49065.0
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר אבל שאלתי לגבי הפרמטר " CL "בפני עצמו במוצר .. אין שום דבר שקשור לזה בלינק שנתת ...
פורסם 2005 במרץ 520 שנים שאלתי היא מה זה " CL " ומה ההבדל בין שתי הזכרונות שהצגתי בכותרתלפי מה שקראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים ממליצים על KINGSTON .. אז החלטתי שאני הולך עליה אבל מהו הנתוןן0" CL " ועד כמה הוא חשוב לי ?http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=100889.msg851161#msg851161זה יעזור מעט,ואם תיהיה לך עוד שאלה על זיכרון ה ddr אשמח לסייע.אגב אין דבר כזה cl0 ולא יכול להיות.ההמלצה על kingston היא המלצה על יצרן מסויים לא על כל השבבים, יש הרבה זיכרונות של kingston כמו של שאר היצרניות שלא מוצלחים, משום מה החברה הזאת קיבלה שם חזק בארץ, של מוצר הכי טוב בדומה לאינטל .
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר אוקי תודה רבה זה עזר לי מאוד , אגב זה היה " CL " ולא עם ה "0" זה סתם נכנס לי כשכתבתי את זה על המקלדת אז בסוף אני יקנה את ה 2.5 CL , אבל השאלה שלי עכשיו היא , יהיה הבדל עצוםבביצועים בין ה 2.5 ל 3 ? ( המחשב הוא אינטל פ4.. )
פורסם 2005 במרץ 520 שנים אוקי תודה רבה זה עזר לי מאוד , אגב זה היה " CL " ולא עם ה "0" זה סתם נכנס לי כשכתבתי את זה על המקלדת אז בסוף אני יקנה את ה 2.5 CL , אבל השאלה שלי עכשיו היא , יהיה הבדל עצוםבביצועים בין ה 2.5 ל 3 ? ( המחשב הוא אינטל פ4.. ) כמעט ולא, בטח במערכת מבוססת אינטל. תתחדש
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר כן הבנתי את זה , אגב מצאתי מאמר ממש מעניין אז אם למישהו יש בעיה כמו שהיתה לי ומתלבט, הנה המאמר שיכול ממש לעזור http://www.iamnotageek.com/a/1-p1.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.