פורסם 2005 במרץ 420 שנים בעיקרון יש אחריות על מעבדי אינטל for life.. כמובן שזה בולשיט כי אם תביא P1 133mhz אז פשוט יצחקו עלייך..
פורסם 2005 במרץ 420 שנים מחבר אוקיי תודה ועוד שאלהחבר שלי הביא לי את המעבד הזה עכשיו אני יודע שהכל תקין בו חוץ מפין שבור יש מצב לנצל אחריות?
פורסם 2005 במרץ 420 שנים אוקיי תודה ועוד שאלהחבר שלי הביא לי את המעבד הזה עכשיו אני יודע שהכל תקין בו חוץ מפין שבור יש מצב לנצל אחריות?הוא קנה מחשב חדש??..כאילו המעבד חדש??..
פורסם 2005 במרץ 520 שנים אין מצב בעולם שיחליפו לו את זה.....לי קרה אותו דבר עם הסלרון הקודם ו"הם לא אחריאם על נזק פיזי שנגרם למעבד" קיצר כמו מישהו שאמר פה הכל בולשיט תעבור לAMD!
פורסם 2005 במרץ 520 שנים איזה תשובה זו? הבחור שואל על משהו אחד אתה רץ ועונה לו "תעבור ל-AMD..." מה הקשר בין א' ל-ג'? רוב הסיכויים שלא יחליפו לך אותו כי יש עליו נזק פיזי. מצד שני א. למה לא לנסות? מה כבר יכול לקרות? הם יגידו לא... ב. מי אמר שהוא לא עובד? אם נשברה אחת מהרגליים הפחות חשובות יכול להיות שהוא יעבוד. אם נשברה רגל חשובה... חבל - לפחות יש לך פיסת סיליקון נחמדה
פורסם 2005 במרץ 520 שנים צודק אני מתנצל......בכל זאת אצלי בלי הרגל הוא לא עבד(הוא גם לא היה כל כך שווה את הדרך לתקן אותו אבל לא משנה...)
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר אוקיי הלכתי והם לא מוכנים להחליףאז עכשיו ככהתתנו לי בבקשה רעיונות לאלתור רגל מכל מיני חוצרים מוליכים וכאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.