עבור לתוכן

צריך חוות דעתכם על הלוח החדש שקניתי

Featured Replies

פורסם

קניתי לוח של אסוס P4S800D עם ציפסט של SIS655FX הקיצר למרות המחיר הנמוך מאוד שקניתי אותו(380 ש"ח-היה שווה אז קניתי)בתאחלס הביצועים שלו בסדר גמור יותר טובים מהMSI הקודם שהיה לי אז רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח אם הוא טוב לאובר קלוק ולמשחקים ולהריץ עליו דברים כי אם לא אני יכול להחזיר ולקחת אחר.......(אהההה ואני חדש כאן ....סתם שתדעו....) :s05: :s05: :s05:

פורסם

שלום וברוכים הבאים לפורום!

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה חוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

ברוכים הבאים לפורום :welcomeani:

אם יש לך את האופציה תחזיר את הלוח ותיקח במקומו את ה P4P800-E ואם אין אותו במלאי אז את ה P4P800-SE.

שני הלוחות הנ"ל באים עם צ'יפסט INTEL 865PE והם הרבה יותר מוצלחים מהלוח שלך שבא עם צ'יפסט של SIS.

פורסם
  • מחבר

כן אבל חשוב לי שהלוח שאני קונה יהיה עם ציפסט של סיס .......ורצוי שהוא יהיה של אסוס (למרות שהלוח שאצלי לא נופל מלוחות עם הציפסט המקביל של אינטל )

פורסם

כן אבל חשוב לי שהלוח שאני קונה יהיה עם ציפסט של סיס .......ורצוי שהוא יהיה של אסוס (למרות שהלוח שאצלי לא נופל מלוחות עם הציפסט המקביל של אינטל )

למה חשוב לך כל כך צ'יפסט של סיס???. מה רע בזה של אינטל?

פורסם

דווקא את הצ'יפסט והלוח הכי לא משהו?

פורסם
  • מחבר

כי זה מה שאח שלי רוצה רק עם צי'פסט של SIS לא יודע למה .....יכול להיות בגלל ההייפר סטרימינג ......תביאו לי לוח עם ציפסט טוב של SIS משהו כמו 655TX וגם מחיר

פורסם

אבל מסבירים לך ש SIS זה צ'יפסט גרוע שיעשה רק בעיות!

למה אתה הולך נגד?

פורסם
  • מחבר

תודה אחים שלי.....אבל לא יודע למה בתמונה שהבאת מהחנות של פנדה רואים תמונה של הלוח שלי .....מוזר....

פורסם

אולי הם פשוט דומים...

פורסם
  • מחבר

הקיצר תודה אחים שלי אני מחליף את הלוח ........דרך אגב אתם הפורום היחיד שענה לי תוך שנייה על שאלה.....הפורום הכי פצצתי שיש..... :yelclap: :yelclap:

פורסם

טוב זה ידוע.

יש לי הצעה אחרונה לפני שאתה קונה - אל תיקח SIS.

:-\

פורסם

Hewbink רק שתדע שהלוח הזה עם הצ'יפסט של SIS הוא מצויין

ולוקח בביצועי סטוק את ה P4P800 ואפילו את ה P4C800

אם הוא באמת נעול על זה ואוברקלוק לא חשוב לו(לפחות לא אחד מטורף) זו בחירה טובה

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03MTUmdXJsX3BhZ2U9OA==

http://www.firingsquad.com/hardware/asus_p4s800d-e_deluxe/page6.asp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים