עבור לתוכן

מחפש לוח אם זול ומומלץ לP4

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש לוח אם זול ומומלץ ל P4 בסוקט הישן עדיף שיהיו אפשרויות OC או לפחות לוח טוב. התקציב הוא 500 - 600 (דחוק!) עדיף מזיגי זיג (2000)

פורסם

?ABIT I S7-E (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA?

מ ksp.co.il,עולה 460 ש"ח.

בקשר ל OC אני לא יודע,

אבל ידוע לי שזה אחד הטובים (עם צ'יפסט של intel).

פורסם
  • מחבר

אני קונה רק מזיגי זיגי ;D וראיתי שם כמה גרסאות - ABIT IS7-E (865PE) - ATX וגם ABIT IS7-E2 (865PE) - ATX מה ההבדל? ולמה ABIT IS7 (865PE) - ATX עולה הבה יותר?

פורסם

יש את הIS7

הE זה גרסה עם פחות פיצ'רים

הE2 זה גרסה של הE שיש לה פחות סלוטים לזכרון

פורסם
  • מחבר

אז ללכת על ה E? הוא שווה? ואיזה פטצרים אין לו שיש ברגיל? לפי מה שראיתי זה אותו דבר :-\ אהה.. ואיך הוא ב OC?

פורסם

כן, לך על הE

נדמה לי שההבדלים זה firewire ואולי עוד דברים

הוא אחלה בOC, אבל אם המעבד שבחתימה שלך הולך לשבת עליו, אתה בקושי תתחיל לגרד את היכולות שלו

יש לך Northwood כמובן?

פורסם
  • מחבר

כמובן  :xyxthumbs: אבל מודע אני לא אוכל ל"גרד" את היכולות שלו?

בקשר ללוח השני - הוא מעבר לתקציב, אם אני יכול לקחת את ה E ב 100 שקל פחות אז עדיף לי ואת ה 100 שקל שחסכתי עכשיו אני אקנה זכרונות \ קירור מאוחר יותר ;)

פורסם

אפילו אם תכפיל את מהירות המעבד (על גז זה היה יכול לקרות), אתה עדיין תריץ את הלוח בסטוק שלו

אתה מתחיל מבאס 100, הלוח בסטוק תומך עד 200, כלומר יש לך המון לעלות עד שתגיע למקסימום של הלוח בסטוק

פורסם
  • מחבר

סבבה, אני לא מתכוון להתעלל בלוח, לפחות לא עכשיו  ;) אני קונה בעיקר כי הלוח שיש לי כרגע דפוק והמחשב כל הזמן עושה ריסט וגם בא לי לשדרג  :)

עריכה: אתם יכולים להמליץ לי על משחה לא יקרה מדי ושהיא לא מוליכת חשמל?

פורסם

משחה לא יקרה? AS5 עולה איזה 30 שקל...

פורסם
  • מחבר

סבבה אז לוח אם זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_316&products_id=1353

משחה זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_248&products_id=1269 ד"א כתוב באתר שזה גריז, הכוונה למשחה או לפד טרמי?

ובקשר ללוח - לא יהיו לי בעיות לשדרג מעבד \ זיכרונות בעתיד? (כרטיס מסך לא יוחלף בזמן הקרוב) והאם הוא מזייף? (מתחים, טמפ' או כל דבר אחר?)

פורסם

זה בכל זאת סוקט 478... אינטל לא תמשיך לייצר מעבדים כאלה לעד

זכרונות אין בעיה, לDDR יש עוד איזה שנה וחצי-שנתיים לפחות לחיות

פורסם

זאת משחה

הלוח תומך בכל מעבד סוקט 478 כלומר מקסימום מעבד P4 3.4

ובכל זכרונות הDDR (אין תמיכה רשמית מעל DDR400 כמו כמעט כל לוח אחר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים