עבור לתוכן

Windows xp home sp1 activation ...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :]

יש לי עותק חוקי של windows xp home sp1 אבל אחרי שפירמטתי וניסיתי להתקין מחדש , הוא לא נותן לי להפעיל אותו .(אומר לי שנשאר 30 יום)

יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ?

פורסם

אתה צריך לרכוש מ Microsoft רישיון ל Windows XP שעולה בסביבות ה 500 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

גבר כבר רשמתי שיש לי עותק חוקי ----> יש לי רישיון ! עלה 350 ש"ח

פורסם

גבר כבר רשמתי שיש לי עותק חוקי ----> יש לי רישיון ! עלה 350 ש"ח

אם זה עותק חוקי אז אמור להיותרשום לך הקוד על גבי האריזה לא?

פורסם

מוריד קראק מ------- ומוריד את הדבר הארור ונותן למיקרוסופט ישר לפנים ! BANG

פורסם

שלום לכולם :]

יש לי עותק חוקי של windows xp home sp1 אבל אחרי שפירמטתי וניסיתי להתקין מחדש , הוא לא נותן לי להפעיל אותו .(אומר לי שנשאר 30 יום)

יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ?

טלפון למיקוסופט ישראל ונפתרה הבעיה.

אמור להיות לך את מספר הטלפון שצריך לחייג אליו לצורך activation בחוברת או סתם בתוך הקופסה (של הדיסק?) ליד הקוד.

פורסם

פחחחח רואים שכל הפורום פה לא יודע להתעסק עם ACTIVITION... ;D

תקשיב, שאתה מפעיל מוצר כמו XP באינטרנט אתה מוגבל לפעמיים בערך, אם יש לך OEM.

אחרי הפעמיים האלה שהתקנת שוב את המחשב, או יותר נכון את XP את ההפעלה אתה צריך לעשות בטלפון, יש שם מספר טלפון... תעקוב אחרי ההוראות בטלפון. אם זה לא יעבוד יעבירו אותך לנציג תמיכה והוא יתן לך קוד תקין ויפעיל לך את המוצר.

זה לא אומר שזה לא חוקי אם אתה לא מצליח להפעיל את XP. פשוט אומר שהתקנת יותר מפעמיים... או התקנת את XP על מחשב שונה לגמרי ויש לך OEM. וכמו שידוע לך... OEM מתאים למחשב חדש בלבד ואחר ספציפי. בניגוד ל RETAIL.

לילה טוב!

יניב

פורסם

אפשר להתקין כל גירסה של XP (גם OEM) לפחות 100000000000000 פעמים על אותו מחשב (ואותה חומרה) וה-activation צריך לעבוד בלי שום בעיה.

זה ממש לא מוגבל ל-2.

פורסם

HOLY, עם כל הכבוד ל 7000 הודעות שלך, אבל זה בדוק, גם מנסיון וגם עם דיבור עם מיקרוסופט.

כעקרון, OEM זה בין 2 עד 5 פעמים... דרך האינטרנט

אחרי זה אתה צריך להפעיל את המוצר דרך הטלפון.

יש המון סוגי XP, סביר להניח שיש לו את OEM למרות שזה לא עולה 350 אלא 500... בטח הוא השיג קצת יותר בזול או מתבלבל קצת במחיר.

יניב

פורסם

כעקרון, OEM זה בין 2 עד 5 פעמים... דרך האינטרנט

אחרי זה אתה צריך להפעיל את המוצר דרך הטלפון.

העיקרון נכון, למרות שנדמה לי שזה רק 3 פעמים לפני שנדרש טלפון למיקרוסופט, ולכן בדיוק המלצתי לו כבר להתקשר אליהם.

פורסם

תודה על התמיכה ;)

חשבתי כבר נפל לי השכל שעוד נשאר לי...

קיצור בן אדם, זה עולה 500 שח רשיון ל XP OEM

אם באמת קנית תעקוב אחרי ההוראות, יהיה טוב...

אגב, אם תתקשר בלילה יכול להיות שתגיע למוקד בחו"ל, אני מקווה שאתה יודע אנגלית פחחח... (אם הקוד שהמענה הקולי נותן לא טוב, אתה עובר לתומך טכני שנותן לך קוד...)

יניב

פורסם

נחדד עוד קצת ..

הפעלה של מערכת הפעלה ניתנת לביצוע פעמיים בלבד דרך האינטרנט , החל מפעם שלישית והלאה , יש צורך בהפעלה מול נציג טלפוני .

הטלפונים שמופיעים באשף ההפעלה הם מספרי 1-800 בתשלום , אשר ממתגים אותכם אוטומטית או למוקד בגרמניה או למוקד באנגליה , שלמרבה הפלא , יש שם חבר'ה דוברי עברית אשר ישמחו לעזור לכם .

מי שלא רוצה להתעסק עם ההקשות של כל ה50 מספרים בטלפון , יכול פשוט לחזור על אותו מספר כמה פעמים , המערכת תתעצבן עליו , ותעביר אותו למוקדן טלפוני אנושי , שאיתו זה יקח משהו כמו דקה , אפילו פחות .

אף אחד לא מתבקש לספק שום פרטים מזהים , לפעמים בצורה רנדומלית , כן מבקשים ממכם להקריא למוקדן את המספר הסיריאלי של המערכת ההפעלה שברשותכם .

החלפת חומרה "משמעותית" מבחינת מערכת ההפעלה יכולה להביא אותכם למצב של הפעלה מחודשת , אך לא תמיד וזה לא עקבי .

לפעמים החלפת לוח לא תגרום להפעלה מחודשת , ולפעמים שינוי של כרטיס מסך יכריח אותכם שוב פעם להתקשר אליהם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים