עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם ומעבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך המלצה למעבד וללוח אם זולים . אני לא צריך מחשב למשחקים אלא לאיטרנט עבודות מוזיקה וכו' ... . המפרט שלי כרגע הוא :

Axp 2000

לוח אם של Leadtek אני לא זוכר כרגע את הדגם המדויק

Geil 256 333Mhz X 2

Radeon 9500Pro 128 MB

WD 60 Giga 7200

אני צריך לוח אם ומעבד בסביבות ה 1000 שקל עדיף כמה שפחות ושיתאימו לשאר המפרט .

אם כבר פתחתי דיון אז אני יתעייץ איתכם בקשר למה שקרה :

לפני כמה ימים המחשב שלי נסגר פתאום והרחתי ריח שרוף . ניסיתי להפעיל את המחשב אבל מה שקרה זה שהכוננים דולקים ( מופיע אור ) , המאווררים על הלוח אם עובדים , הכרטיס מסך עובד ( המאוורר שלו עובד וגם החלפתי באחד אחר ) אבל המסך פשוט לא נדלק כמו שהוא אמור להידלק אחרי שפותחים את המחשב . אז ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא עבד , ניסיתי להחליף את הזכרונות כי חשבתי שאולי זאת הסיבה שהמחשב לא נדלק אבל גם זה לא עבד ( אני לא מבין בזה כל כך ... ) ולפני כמה דקות שמתי לב שבמקום על הלוח אם שמחברים אליו את החיבור חשמל הרחב ( ליד המעבד ) אחד מהפינים שלו שרופים , אז יכול להיות שהלוח אם נשרף ? כי המאווררים שמחוברים אליו עדיין עובדים אז יכול להיות שהמעבד או הלוח אם נשרפו ?

פורסם

יכול להיות שהלך לך הלוח, אבל לא הבנתי בדיוק מה נשרף, אם זה קבל על הלוח או חלק מהחיבור של החשמל.

כל המחשבים החדשים היום דורשים DDR400 (או DDR2 בשביל אינטל, אבל גם זה לא יעזור לך) ולך יש DDR333. אז הדרך היחידה לנצל אותו היא להשאר בסוקט 462 כמו שיש לך עכשיו, וזה אומר שיפור די קטן בביצועים.

אם התנסית אי פעם באוברקלוק, וגם אם לא, תדע שThoroughbred B 2000+ יכול לעבוד באוברקלוק יותר מהר מכל מעבד לסוקט 462 שתוכל לקנות היום. אם תלך על האפשרות ההיא תצטרך להחליף רק את הלוח, ואין סיכון ממשי בזה.

הבעייה היא שיש גם מעבדי את'לון XP 2000+ עם ליבות Thoroughbred A ו Palomino. הראשון יעבוד במהירות יותר נמוכה והשני כמעט בכלל אי אפשר לעשות לו אוברקלוק. אני לא יודע אם סוג הליבה כתוב על המעבד, ולדעתי תצטרך לבדוק את המעבד במחשב אחר, או שתקנה בכל מקרה לוח חדש.

פורסם
  • מחבר

נשרף לי החלק שמחברים אליו את החשמל מהספק כוח . יש כזה חיבור על הלוח אם ליד המעבד שאליו מחברים את הכבל של הספק ושם יש פין או שנים שרופים . אני לא רוצה לעשות אוברקלוק ואני לא מחפש שיפור ביצועים גדול אני רק מחפש לוח אם ומעבד ( אני לא בטוח עם אני צריך מעבד ) חדשים . אני לא צריך מחשב למשחקים ולא לאוברקלוק אלא משהו זול אבל עדיין סביר שיתאים לשאר המחשב .

פורסם

אם אתה צריך רק לוח אם ומעבד תיקח את ה

nf7 של אביט וסמפרון 2400 או 2500 ..

מה שנכנס בתקציב ..

הבאתי לוח אם ומעבד מלוג'יק פי סי והם עובדים טוב מאוד ..

פורסם

יכול מאוד להיות שהלוח אם התאבד..

מה הכוונה הפין נשרף?, זו חתיכת מתכת די רצינית..

אם הלוח אם מת אז דבר ראשון תקנה ABIT NF7-S2 או לוח בסגנון

(350 ש"ח)

שים עליו את המעבד הנוחכי שלך,

אם לא עובד אז תקנה גם איזה סמפרון 2600 חביב

פורסם

חח, סמפרון 2400+ אתם צוחקים?

האת'לון 2000+ זהה לסמפרון 2400+ רק עם באס 133 במקום 166, זה ממש טפשי לקנות מעבד חדש בשביל זה!

הסמפרון 2500+ ו2600+ נותן עוד 87 ו167 מגה-הרץ בהתאמה, גם ממש לא סיבה לשדרג.

פורסם

ברור שאם המעבד עובד אז אין שום סיבה לקנות חדש ..

פורסם
  • מחבר

פירקתי עכשיו את כל המחשב וחיברתי מחדש בדקתי את הלוח אם ( אני לא רוצה לגעת במעבד ובמאוורר ) וכמו שאמרתי בחיבור שיש ליד המעבד זה שאליו מחברים את הכבל העבה יותר מהספק כוח ( עם 20 פינים בערך ) אז אחד מהפינים שלו שרוף וגם אחד מהפינים של הספק שרוף . בדקתי עם ספק אחר שיש לי ועדיין המחשב לא עובד ...

אז אתם אומרים ללכת על משהו כמו Abit Nf7 S2 ? אני יקנה כנראה מ KSP כי הם הכי זולים והם גם קרובים אליי אז לדעתכם אם אני מביא אליהם את המחשב הם מפרקים לי את המעבד מהלוח אם ומרכיבים אותו על הלוח אם החדש ואם המעבד גם נשרף אז אני יוכל לקנות גם מעבד ושהם ירכיבו לי אותו ?

ומה דעתכם על השילוב של Abit Nf7 S2 + Sempron 2004 ? מה בכלל ההבדל בין Sempron לסדרת ה Athlon XP ?

תודה לכולם על התגובות אתם ממש עוזרים לי

פורסם
  • מחבר

ההבדל הוא רק שב - Athlon יש 133 וב Sempron יש 166 כמו שאמרת ...

אם המעבד גם נשרף אז לקנות את ה Sempron 2004 ? אני לא מחפש שיפור ביצועים אלא משהו שיעבוד כמו שהמחשב הזה עבד ובזול

פורסם

כן הסמפרון יריץ לך את זה כמו שצריך ..

זה 1.66 גי'גה הרץ

חמוד ביותר

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה תודה לכולם אני ילך על הלוח אם NF7 S2 ו Sempron 2004 אבל אם תיהיה לי אפשרות אני יבדוק קודם במעבדה שגם הלוח אם וגם המעבד נשרפו ... תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים