עבור לתוכן

מעוניין לקנות מעבד 64BIT של אינטל.

Featured Replies

פורסם

רגע אז זאת אומרת שהP5GD1 של ASUS לא יוכל לאכלס את מעבד כפול הליבות שאינטל תוציא?

ולפותח התרד אתה תצטרך להחליף לוח שקע 775 (לפי מה שהבנתי המעבדים החדשים של אינטל שתומכים ב64BIT רק נמצאים בשקע הזה )

אני שמעתי על החברה אסרוק לוח בינוני לשוק הבינוני

ואם שילמת על הלוח הזה 790 אז עבדו עליך...

פורסם

[ltr]ASRock are pretty well know, just not in israel, they make mostly main stream boards just like MSI, Gigabyte and ASUS.[/ltr]

פורסם

כן אבל הדגם שלו הוא עם צ'יפסט של VIA

לא בדיוק הבחירה הטובה ביותר לאוברקלוקינג

במחיר שהוא שילם הוא יכל לקחת ASUS P4P800-E

חיית אוברקלוקינג וגם ביצועי סטוק מעולים

פורסם

קניתי לוח מחברה שאף אחד לא שמע עליה - ASRock. יש לי לוח אם מדגם P4V88.

תפוחים (לול), המעבד שלי דפוק. אני לא יכול להנות ממשחקים שאני קונה, והוא מעצבן אותי בטירוף.

כמה זכרון יש לך על המחשב?

איזה כרטיס מסך יש לך?

באיזו רזולוציות אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

512MB .1

MSI Radeon 9800 Pro .2

1024 .3 על 768

פורסם

3000+ 754 + לוח K8NS הרגיל(שהוא בידיוק כמו הPRO רק בלי פיירוייר ועוד איזה בקר סאטא , לא משהו רציני... , בידיוק אותו לוח רק עולה הרבה הרבה פחות) יעלה לך 1230שקל בKSP :

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon 64 3000+ (S-754) 800 1 800

לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total

K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430

Total price 1230 ¤

וזה כבר כולל קירור למעבד... , אתמול הרכבתי כזה מפרט שידרוג לAXP 2500(את הAXP הוא נתן לסבא שלו במקום לקנות לסבא שלו את ה64ביט , זה לא שהוא באמת היה צריך שידרוג) וההבדל בהחלט מורגש , ה3000+ למשל בNFSU2 יותר טוב , ופשוט מעבד הרבה יותר טוב , לא שה2500 רע , הוא בכלל לא , אבל ה3000+ יותר חזק ונותן תמורה מעולה למחיר(1230שקל ללוח+מעבד יחסית טובים!? , זה ממש ממש זול!)

פורסם
  • מחבר

זה מה שרציתי לקנות מהם, רק K8NS-Pro. ואני לא רוצה הבדלים ב-NFSU2, זה סתם. אני רוצה שינויים דרסטיים במשחקים כמו HL2, Doom3, KotOR2 וכו'. אני רוצה הגדרות גבוהות, בלי פילטרים.

פורסם

512MB .1

MSI Radeon 9800 Pro .2

1024 .3 על 768

אלה דרישות החומרה של DOOM3 (שהוא המשחק הכבד ביותר כיום):

Pentium® IV 1.5 GHz or Athlon® XP 1500+ processor or higher

384MB RAM

מקור:

http://www.doom3.com/sysreq.asp

אם אתה בטוח שהמחשב הנוכחי מגביל אותך קנה מחשב חדש לגמרי עם שקע PCI-E,

לחילופין נסה למצוא חומרה משומשת, מעבד או כרטיס מסך 6600GT בשקע AGP.

פורסם

DOOM 3 ספציפית זה לא הקטע של ATI

אבל HL2 אמור לרוץ אצלך טוב

בכל מקרה למעבד שלך יש פוטנציאל אדיר (כנראה יותר מהלוח)

תנסה לשחק איתו קצת ואולי לא תצטרך להחליף מחשב כרגע

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להחליף מחשב, אני בסה"כ רוצה לדעת אם ה-Athlon 64 3000 BOX ישפר לי את ה-FPS והביצועים במשחקים שהזכרתי. לא יותר מזה :\

פורסם

עם מעבד 1.8 אני מריץ CSS חלק

אולי הבעיה בכרטיס ?

אם אתה מעוניין למכור דבר איתי בפרטי :)

אם אתה משחק וICQ , גולש וכו' המתאים בשבילך הוא AMD :)

פורסם
  • מחבר

עם מעבד 1.8 אני מריץ CSS חלק

אולי הבעיה בכרטיס ?

אם אתה מעוניין למכור דבר איתי בפרטי :)

אם אתה משחק וICQ , גולש וכו' המתאים בשבילך הוא AMD :)

למכור? היית רוצה. וזה רץ לך חלק כי בטח יש לך כ"מ שתומך רק ב-DX7/DX8. אז זה מדלג על אפקטים ודברים שאתה לא יכול להציג עם הכרטיס שלך. ו-CSS זה לא קריטי, אני מדבר על המשחקים שהזכרתי מקודם..

פורסם

למכור? היית רוצה. וזה רץ לך חלק כי בטח יש לך כ"מ שתומך רק ב-DX7/DX8. אז זה מדלג על אפקטים ודברים שאתה לא יכול להציג עם הכרטיס שלך. ו-CSS זה לא קריטי, אני מדבר על המשחקים שהזכרתי מקודם..

דווקא כן כדאי לך למכור (תלוי במחיר) ולקנות מחשב על אתלון 64 ו PCI-E, אם תחליף לאתלון 64

ושקע AGP עם אותו כרטיס מסך שיש לך היום לא תרגיש שיפור גדול ובעוד פרק זמן לא רוך אם תרצה

להחליף כרטיס מסך תהיה מוגבל.

אם יש לך תקציב של 1700 שקל והמחשב הנוכחי יתרום מספיק אז זה הכיוון הנכון, NF4 U, אתלון 64

ו 6600GT.

פורסם

הוא יצטרך לקבל בערך 1000-1400 שקל בשביל לוח אם, מעבד וכרטיס מסך. אז הוא יוכל לקנות רק את ה3000+ או 3200+ (939) וזה בקושי שיפור של 30%-40% ממה שיש לו היום. מבחינת כרטיס מסך השיפור הוא הרבה יותר קטן.

ה2.4 אמור להריץ חלק כמעט כל משחק היום וכל השאר תלוי בכרטיס מסך (פילטרים ואפשרויות אחרות). יכולות להפריע גם תוכנות ברקע ("רק" 512 זיכרון) או Malware ומרעים כאלה. תהיה בטוח לפרמט ולנסות את המשחקים שוב לפני שאתה קונה מחשב חדש.

אוברקלוק ל2.4 זה תמיד רעיון טוב.

פורסם

asrock הם לא חברת בת של ASUS שמוכרת את הדגמים הישנים שלה או משהוא דומה?

בכל מקרה , גם לאינטל וגם לAMD תצטרך לוח אם חדש - זה לא משנה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים