עבור לתוכן

מעוניין לקנות מעבד 64BIT של אינטל.

Featured Replies

פורסם

שלום. אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי (2.4GHz) באחד ממעבדי ה-64BIT החדישים של אינטל, ותהיתי אם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מחליף אותו. כי אין לי מושג בעניין.

פורסם

עדיף לך להחליף למעבד 64 ביט של AMD, יותר זול ויותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אין לי לוח אם שתואם ל-AMD, רק לפני כמה חודשים הייתי צריך להחליף לוח אם בלחץ, בגלל שהקודם נישרף. והוצאתי עליו 790 ש"ח, אז לא נראה לי שההורים שלי יאשרו לי להוציא 1700 ש"ח על לוח אם טוב ל-AMD + מעבד חזק (אני רוצה רק 3200).

פורסם

תגובה כל כך צפויה לפורום הזה

מאיפה אתה יודע מה השיקולים/שימושים שלו, אולי עדיף לו INTEL? (יכול מאוד להיות ש AMD יהיה עדיף בשבילו אבל לפחות לברר קודם)

פורסם

מה אופייני???

שיראה את הסקירה בXBITLABS... שיחליט לבד.. אני רק מתצמת...

פורסם

אולי הוא כל היום יושב ומקודד וידאו?

אולי לא בא לו להשקיע הרבה כסף?

מילא להפנות אותו לכתבה אבל להגיד לו חד וחלק ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה מעבד טוב בעיקר למשחקים, כמו HL2 Doom3 וכו'. ה-2.4GHz שלי כל כך עלוב שאפילו את CSS הוא לא מריץ חלק (בייחוד שיש הרבה אנשים.) אני מוכן להחליף ל-AMD, אני יודע שהם יותר חזקים מאינטל בתחום ה-64 ביט, אבל הבעיה היא לשכנע את ההורים לקנות לך עכשיו מעבד חדש ולוח אם אחרי שלפני כמה חודשים קניתי לוח אם חדש ב-790 שקל.

אם אני קונה מעבד חדש אני רוצה שזה יהיה סוקט 754, כי אין לי כרטיס PCI-E יש לי Radeon 9800 Pro. אז מה אתם אומרים על לוח אם KV8 Pro sata, GBL של ABIT ו-AMD Athlon 64 3000+ BOX? יריץ לי חלק את המשחקים שהזכרתי למעלה, ועוד משחקים חדשים אחרים? (בהגדרות גבוהות, לא חובה פילטרים כי יש לי בהגדרות כ"מ)

פורסם

יריץ הרבה יותר טוב מהאינטל זה בטוח

אבל יש לוחות תקציביים טובים יותר כמו ה K8NS של ג'יגהבייט

חוץ מזה אולי תנסה לעשות קצת אוברקלוק ולשפר ביצועים

המעבד שלך הוא לא מעבד חלש

פורסם

לי יש AMD 64 3000+

עם הלוח אם של GIGABYTE

K8NS זה לוח טוב מאוד אני ממש מרוצה ובנתיים הכל עובד לי טוב אין לי בעיות לא עם הלוח ולא עם המעבד חוץ מזה המעבד בFULL LOAD מגיע לטמפרטורה של 35-40

פורסם

תקשיב, גם אם הוא היה מקודד וידאו לא הייתי ממליץ לו על ה64 ביט החדש של אינטל מהסיבה הפשוטה שהם עולים 30% יותר...

לא צריך לזרוק סתם כסף לפח...

פורסם
  • מחבר

Gigabyte K8NS-Pro נשמע טוב. ואני לא מבין גרוש באוברקלוק, אני יצטרך לקנות קירור חדש ולהסתבך שעה עם הביוס, ואם אני עושה משהו שגוי הלך המעבד. השאלה אם זה וה-A64 3000+ יישפרו לי את הביצועים במשחקים בצורה דרסטית.

פורסם

קודם כל, ללמוד תמיד אפשר

קירור חדש (אם תצטרך) יעלה הרבה פחות ממחשב חדש

מעבד לא הולך כל כך מהר (במיוחד לא של אינטל)

השיפור תלוי לכמה תגיע,הוא יכול להיות מטורף

איזה לוח קנית?

פורסם

שלום. אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי (2.4GHz) באחד ממעבדי ה-64BIT החדישים של אינטל, ותהיתי אם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מחליף אותו. כי אין לי מושג בעניין.

אל תמהר, עוד חודשיים אינטל מחליפה את לוחות האם שלה לכאלה שיתאימו

לכפולי הליבות שלה (עדיין על אותו שקע), כלומר הלוחות הנוכחיים לא מסוגלים

לאכלס את כפולי הליבות של אינטל.

גם באופן כללי, אין לך שום סיבה למהר, המעבד שלך מספיק מהיר לכל דבר וענין.

בינתיים תלמד את הנושא.

פורסם
  • מחבר

קניתי לוח מחברה שאף אחד לא שמע עליה - ASRock. יש לי לוח אם מדגם P4V88.

תפוחים (לול), המעבד שלי דפוק. אני לא יכול להנות ממשחקים שאני קונה, והוא מעצבן אותי בטירוף.

פורסם

הלוח הזה עלה לך 790?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים