עבור לתוכן

משום מה הלוח אם שלי לא מזוהה בתוכנות כמו: סנדרה אברסט ואיידה... למה ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NF פתחתי את המארז לבדוק ואכן זה הלוח שיושב לי שם... רק יש בעיה:

משום מה הלוח אם שלי לא מזוהה בתוכנות כמו: סנדרה אברסט ואיידה... תמונה להמחשה:

Aida.JPG

זה ב-AIDA 32...

בכל שאר התוכנות בדיוק אותו הדבר... למה אף תוכנה לא לא מזהה את הלוח ?

מן הסתם הדרייברים מותקנים בגרסא הרשמית כמו שצריך, (DEVICE MANAGER לא מזהה שום בעיה)

ממש מוזר...

מה גם שהתוכנות הללו טוענות שמעבד שלי עובד על 70 מעלות... ממש לא הגיוני...

תמונה :

TEMP.jpg

מה קורה כאן ?

תודה מראש לעוזרים. :)

פורסם

התוכנות שלך כנראה לא מעודכנות....

AIDA 32 מזמן נעלמה מהעולם. אני חושב שהחברה המייצרת נקנתה והתוכנה הוחלפה בתוכנה מאד דומה בשם Everest. תוריד אותה מהאתר הזה:

http://www.lavalys.com/products.php?lang=en

פורסם
  • מחבר

אמרתי כבר מקודם שגם ב-EVEREST וגם ב-SANDRA הלוח לא מזוהה...

למה זה ?

פורסם

סליחה, לא שמתי לב.

אבל זה עדיין לא משנה את החשיבה שלי - אולי התוכנות שלך לא מעודכנות ולא מצליחות לקרוא נכון את המידע לגבי הלוח. קיימת גם האפשרות שהגירסאות האחרונות של התוכנות הנ"ל שוחררו לפני שהלוח יצא לשוק ולכן הן לא מזהות אותו (אני יודע שכבר הרבה זמן לא יצא עידכון ל Everest).

אגב, האם יש לך תוכנה כלשהי (גם כזאת שהגיע עם הלוח) שכן מזהות את הלוח? אם כן - זה רק מחזק את הטענה שלי.

בנוסף הייתי מציע לבצע עידכון ביוס - אולי זה יפתור את בעית הטמפרטורה (קשה לי להאמין שהיא נכונה), ואולי אף את בעיית זיהוי הלוח.

אף לא תמצא פיתרון, נסה לכתוב לתמיכה הטכנית של החברה.

פורסם
  • מחבר

הביוס הוא FLASH 2 לא יודע זה הכי חדש נראה לי... או שיש FLASH 3... ?

ובביוס הוא מזהה אותו כK8NF9...

והטמפ' ממש לא נכונה המעבד בביוס מראה שהוא על 25 מעלות... התוכנה כנראה התבלבלה עם הספק שהוא זה שעל 70 מעלות...

בקיצור הלוח אם בסדר גמור אין לי מה לדאוג? כי ממש לא אכפת לי שתוכנות לא מזהות את הלוח אם כל עוד הלוח הוא באמת K8NF9 (פתחתי את המארז וראיתי את הכיתוב על הלוח)

פורסם

אם כתוב על הלוח, והביוס אומר 25 מעלות אז הכל בסדר..

(מה הטמפרטורה בחדר שלך שהמעבד ב 25 מעלת?)

אולי CPUZ תזהה את הלוח אם?

http://www.cpuid.com/cpuz.php

ולמיטב ידעיתי בטמפרטורה כזו המעבד אמור להאט את המהירות שלו..

תבדוק את המהירות ב cpuz

פורסם

תשתמש בתוכנה של גיגה ביט, רק היא יכולה לקרוא נכון את המידע מהלוח

פורסם

הביוס הוא FLASH 2 לא יודע זה הכי חדש נראה לי...

לפי האתר הרשמי, הגירסה האחרונה היא F2 מתאריך ה 27/12/2004, כך שאני מאמין שהגירסה שלך מעודכנת.

בשלב הזה הכל נראה תקין - רוב התוכנות פשוט לא מצליחות להתמודד עם הלוח שלך מסיבה כלשהי. כנראה תצטרך להשתמש בתוכנות שהגיעו עם הלוח עד שייצאו גירסאות חדשות יותר לתוכנות האהובות עליך כדי לבדוק את הטמפרטורות.

פורסם
  • מחבר

גם SPEEDFAN וגם בביוס רשום ש: המעבד עובד על 25 מעלות במקורות יותר אמינים ככה שאין לי מה לדאוג.

בקשר לתוכנות כנראה באמת נצטרך לחכות עד שיצאו גרסאות יותר חדשות.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים